Clenbuterol Učinek, odmerjanje in izkušnje

Da bi se dobro uvrstil v bodybuilding – še posebej, ko sodeluje na tekmovanjih – nekateri športniki naredijo prave stroške. Uporabljajo snovi, ki pogosto dvomijo, ali so celo dovoljene. Poleg tega redno opravljajo druge namene kot tiste, za katere dejansko uporabljajo bodibilderje. Tako tudi izdelek. Danes smo preučili temo in razčistili, kako je to, kako lahko pomaga graditi mišice in predvsem, zakaj je mogoče tudi kritizirati.

Kaj naredi Clenbuterol?

Najprej je zanimivo vedeti, kaj je dejansko, s čim se ukvarjamo. Izdelek je v bistvu zdravilo, ki se uporablja predvsem za zdravljenje astme. Prihaja iz skupine beta2-simpatomimetikov in je dodatno navedena tudi pri različnih amino-pripravkih. Na žalost, je padel na slab glas, ker je bil uporabljen v Evropi za nekaj časa v telečje meso, nato pa spet padla v kritiki, ko je bilo, ki jih športnik Katrin Krabbe uporablja na Tour de France leta 2010. Podobno ga je Alberto Contador uporabil med svojo kariero kot kolesar. Vendar pa je material objavil tudi naslove na področju bodybuildinga, saj ga je Andreas uporabljal v svojo korist. Eden od prednosti izdelka je, da lahko zagotovi prsne mišice pri anabolični podpori, medtem ko pomaga pri spali maščobe. Tu je seznam neželenih učinkov, v veliki meri (na primer, nespečnost, ročno tresenje, kardiovaskularne težave in povečano krči), kar je razlog, zakaj je dobro, da razmišljajo o tem, ali si res želite, da ga uporabljate. Tu so vsi podatki na kratko:

  • ne spada v skupino anaboličnih steroidov
  • je recept
  • se uporablja predvsem za zdravljenje astme
  • obravnava progaste mišice
  • zato se uporablja tudi v bodybuildingu ali športu na splošno

Vsakdo, ki je pred tem in še vedno želel uporabiti pripomoček za njegovo uporabo, bi moral vsekakor izbrati pametno.

Clenbuterol

Kako je učinek Clenbuterol?

Velika prednost izdelka je, da pomaga izboljšati delovanje v športu, saj povečuje srčni utrip in dvigne telesno temperaturo. Tako se lahko uporablja tako pri treniranju kot tudi pri izgorevanju maščob. Tako je to privlačno sredstvo za definiranje telesa, če želite natančneje izdelati različne, specifične mišice. V tem primeru pa je treba najprej natančno preučiti, ali je misija res smiselna. Poleg tega je mogoče zaznati tudi pri krvnih preiskavah in je še vedno v kritiki znotraj tekmovalnih desk. Pri astmatiki se snov uporablja, ker hkrati aktivira in aktivira hormone in poslanke, ki jih prav tako poznamo kot »stresni hormoni«. Ker ti delujejo po celotnem telesu, učinek je seveda velika prednost za prizadete. Če želite natančneje vedeti, kaj povzroča izdelek v telesu: Ko srčni utrip pospešuje, se bronchi razširijo in lahko dihate bolje. Ta učinek je prav tako dobrodošel pri usposabljanju ali bodybuildingu, ker lahko telo absorbira več kisika in tako je usposabljanje učinkovitejše.

Za koga je primeren Clenbuterol?

Uporablja se predvsem za zdravljenje astme. Poleg tega je včasih težko dobiti, ker je redni recept in zato ni lahka za pridobitev iz lekarne. Na področju bodybuildinga pa lahko izvajalci koristijo tudi, če želijo več določiti svoje telo, da bi delali določene mišice, da bi bili videti bolje. Uporablja se predvsem kot dodatek k prehrani, če želimo bolj intenzivno in učinkovitejše usposabljanje.

Je doping Clenbuterol?

Vprašanje, ali se snov šteje za doping, je nekoliko sporna. Na primer, če izdelek uporabljate le za določitev svojega telesa in večji učinek, običajno naredite to, da dobro gledate na tekmovanja. Kot je bilo že omenjeno, je bilo zlorabljeno kot doping agent. In ker je to recept ni na voljo, je mogoče domnevati, da je izdelek je zagotovo šteje kot doping, na kakršen koli način se uporablja. Videli boste tudi krvni test, ali je bila snov že vzeta pred ali ne. V vzorcih urina ali krvi spajkanje s plinsko kromatografijo in masno spektrometrijo določa, ali je snov prisotna v krvi.

Kako zdravilo Clenbuterol deluje?

Dozirna oblika snovi je običajno dobavljena v obliki tablet. Zdravnik običajno predpisuje zdravilo dvakrat na dan za zaužitje. Običajno se simptomi izboljšajo od začetka vnosa, odmerjanje je odvisno od razvoja bolezni. Vendar pa je prevzamemo 200 mcg na dan izdelek, so pogosti med zdravljenjem, doze od 20 do 160 mikrogramov na dan, vsakokrat v dveh ločenih odmerkih. Alternativo tabletam zagotavljajo tudi kapljice in inhalator, kjer prašek vzame globoko vdihavanje. Izgleda, da na področju izgradnje mišic ni tako jasno. Tukaj bi lahko uporabili druge odmerke. Ker pa je snov na tem območju verjetneje, da se šteje kot skupina za doping, je tukaj mogoče predvideti priporočila za odmerjanje.

Kaj naj upoštevam pri jemanju zdravila Clenbuterol?

Če se zdravilo ne uporablja za zdravljenje astme, lahko učinek na telo povsem drugače vpliva. Kar se seveda nanaša tudi na odmerek. Zato je priporočljivo, da s strokovnjakom nujno soglašate s strokovnjakom. Preveliko odmerjanje je neučinkovito in ga je treba izogibati.

Ali lahko izgubim težo s Clenbuterol?

Ker se izdelek uporablja tudi za žganje maščob, vendar je to še vedno sporno, ga je mogoče uporabiti tudi kot hujšanje. To vpliva na metabolizem, saj je možno bolj intenzivno usposabljanje in s tem večjo količino maščobe. Vendar pa nima neposrednega učinka na zaloge maščob v telesu, temveč v glavnem temelji na tej izvedbi. Kot edini izdelek za zmanjšanje telesne teže se zato ne priporoča, razen če je obširen športni program določen za cilj, s katerim bi radi izgubili težo.

Ali lahko naredim bodybuilding s Clenbuterol?

Ker je bil že uporabljen za take namene, se lahko teoretično uporablja tudi za bodybuilding. Čeprav se ne sprostijo zaloge maščob, to prispeva k večjemu izobraževanju. Ker se bronchi širijo, telo in s tem mišice dobi več kisika, kar ima za posledico boljšo učinkovitost in boljšo pripravljenost telesa. Ta prednost, da veliko prednost, vendar gredo z njim tveganje neželenih učinkov, in da se ujamejo v tekmovanjih, saj je še vedno namrščil in se kritizirali.

Kje lahko najbolje kupim Clenbuterol?

Ker je zdravilo na recept in zato ni na voljo kot prehranski dodatek na trgu, priporočamo sodelovanje z zdravnikom. Vendar, seveda, ali je to za namene izgube teže ali bodybuildinga izdelek vprašljivo. Ne želimo dati nadaljnjih priporočil o tem, kako kupiti to snov, vendar vam nudimo tabelo virov, ki delujejo na podoben način. Načelo črpanja večjega števila kisika v mišice jemljejo tudi drugi izdelki, katerih sestavine so veliko manj škodljive.

Ali ima Clenbuterol neželene učinke?

Seznam neželenih učinkov je na žalost malo daljši, zato je tudi dobro razmisliti o tem, ali želite izdelek uporabiti v ta namen. Po eni strani izdelek pospešuje srčni utrip, vendar je to odvisno od odmerka, ki je lahko nevarno. Prav tako snov povzroča tresenje mišic in povečanje telesne temperature. Hkrati se vključijo tudi glavoboli. Večina teh neželenih učinkov je opisana kot začasna. To pomeni, da bodo sčasoma izginili, ko se bo zaužilo nadaljevalo. Hkrati se lahko pojavijo tudi spremljevalni simptomi. To se kaže v obliki krčnega tlaka, povečanja vrednosti troponina in padca kalija. Medtem ko se precej nizek odmerek pogosto zgodi brez težav, je večji odmerek pogosto problematičen.

Ali je Clenbuterol brez recepta?

Snov navadno predpisuje le zdravnik, zato je predpisana. Kdo jo želi uporabiti za šport, lahko uporablja tudi druge možnosti na trgu, ki imajo podoben učinek. Vendar pa morajo tisti, ki želijo uporabljati izdelek, pogosto jih nabavljati v obliki drugih izdelkov ali na druge načine.

Kakšna je splošna izkušnja s Clenbuterolom?

Ker izdelek v bistvu počne ravno to, kar naj bi storil, in sicer razširitev bronhijev in s tem omogočanje učinkovitejšega usposabljanja, je bil pogosto ocenjen kot zelo dober. Vendar pa je treba še razmisliti, ali je res treba jemati, poleg tega pa ni na voljo brez recepta. Čeprav snov povečuje učinkovitost, po želji in tako črpajo več kisika v mišice, vendar je seznam neželenih učinkov in neželenih učinkov super.

Zaključek

Doping je na številnih področjih športa, zato se vsakdo, ki želi izkoristiti te snovi, običajno diskvalificira na tekmovanjih. Učinek zdravila izdelek se spet in spet obravnava v športu in telesu. Ena težava pa je nabava in naknadni pravilni odmerek. Zato ni nujno, da je za zdravljenje potrebna tudi recept.

FDA ni odobrila izdelek za uporabo pri ljudeh. FDA odobri tekočo obliko zdravila za zdravljenje motenj dihalnih poti pri konjih.

Zunaj Združenih držav je izdelek na voljo le na recept za zdravljenje astme. Prav tako je včasih predpisano za zdravljenje kronične obstruktivne pljučne bolezni (KOPB).

izdelek ni steroid, vendar ima nekaj lastnosti, podobne tistim pri anaboličnih steroidih, kot je spodbujanje povečanja mišične mase. Zaradi teh lastnosti se Clenbuterol uporablja v živinoreji, da bi povečali količino mišične mase.

Droga je še vedno mogoče najti v živalskem mesu, potem ko je bila zavrta, kar je povzročilo bolezni v Evropi in Aziji. Zaradi tega Združene države in Evropa spremljajo vzorce tkiv iz živine, da bi odkrili prisotnost Clenbuterol.

Clenbuterol je bil nedavno opažen kot dodatek v uličnih zdravilih, kot je heroin.

Izvorni imenik in zunanje povezave

 

Previous Post
Purefit Keto kapsule za hujšanje
dodatki k prehrani Zmanjšanje

Purefit Keto Mnenja, cene in nakup

Next Post
Healthwatch
Pripomočki

Healthwatch Mnenja, cene in nakup