Cube Air Cooler Mnenja, mnenja, cene in nakup

Poleti pri poletnih temperaturah ni tako enostavno. Nekateri prevzamejo kul ovojnice, drugi pa  ventilator in drugi namestijo klimatsko Cube Air Cooler neposredno v stanovanje ali hišo. Vendar pa je ta pogosto lahko zelo draga. Najkasneje, ko pride naslednji račun za električno energijo. Poleg tega so stvari navadno precej glasne. Če se zlomijo, nastanejo stroški popravila, ki jih nihče ne želi rešiti. Poleg tega je trg tako poplavljen zaradi dejstva, da lahko zlahka izgubite pregled, če ga aktivno iščete. Druga, očitno nepremostljiva ovira za mnoge prihaja na sceno, če iščete Cube Air Cooler, ki deluje tudi kot vlažilec ali čistilec zraka. Vendar smo našli enega, ki ni samo poceni, ampak tudi majhen po velikosti. Tisti, ki lahko sledijo velikim napravam in je nizko vzdrževanje. Vse informacije o tem smo povzeli spodaj.

Kaj je Cube Air Cooler?

Cube Air Coller je mini klimatska naprava, imenovana Revolucija poletja. Toda on lahko naredi več. Hkrati pa je vlažilec in čistilec zraka, če želite imeti te funkcije. Zahvaljujoč majhni velikosti, ga lahko namestite skoraj povsod in končno uživate v čistem in predvsem hladnem zraku. Poleg tega ga je mogoče zlahka priključiti prek električne povezave v stanovanju. Še boljše: primerna je tudi za delovanje na vratih USB. Tu so značilnosti na prvi pogled:

 •  Mini klimatska naprava
 •  Vlažilec
 •  Čistilec zraka
 •  majhna velikost
 •  delovanje prek napajanja ali USB T

udi te značilnosti naprave označujejo kot prednost v gospodinjstvu. Toda na tem, na kar se lahko zanesemo, je še več.

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Za koga je Cube Air Cooler pravi izdelek?

Izdelek je namenjen predvsem ljudem, ki želijo v svojih štirih stenah prijetno prijetno podnebje. Poleg redne stanovanjske gradnje je tudi dobrodošel partner za penthouses, na katere se lahko zanesete. Poleg tega ima tudi prednosti za tiste, ki vztrajajo, da naprava dodatno očisti in vlaži zrak. Tako so nagnjeni k alergiji, ki ne morejo storiti brez take naprave. Mini-klima je pripravljena za vsak dogodek.

Tehnični podatki Cube Air Cooler

V nadaljevanju so povzete vse tehnične podrobnosti, ki so pomembne:

 •  vir napajanja preko USB ali vtičnice
 •  Uporabite v pisarni ali hiši
 •  Vrsta naprave: Ventilator
 •  iz visoko kakovostne plastike
 •  Način krmiljenja je normalno
 •  največja moč več kot 20 vatov
 • idealen za prostore med 10 in 15 kvadratnih metrov
 •  9 vatov moči
 •  napetost 5 voltov
 •  Velikost: 165 x 165 x 170 mm
 • 3 hitrosti
 •  različne barve LED lahko izbirajo
 • Zmogljivost rezervoarja za vodo: 750 mililitrov
 • barva: bela

Naprava sprosti zrak iz najmanjših delcev in svojim uporabnikom omogoča nastavitev treh različnih načinov. Če želite malo več prostora, lahko spremenite barvo integriranih LED. To vključuje tudi sproščujočo nočno svetlobo, ki vam omogoča nočno spanje.

Kako naj uporabljam izdelek?

Naprava je preprosto nastavljena, rezervoar za vodo napolnjen in vklopljen. Z ustreznim vtičem lahko Cube Air Cooler priključite na vtičnico, sicer jo je treba priključiti s pomočjo vtikača USB. Še posebej poleti se takšna naprava izplača, ker je ponoči pogosto tako vroča, da ne morete niti zaspati. V takšnih situacijah bi bila takšna naprava všeč. Mimogrede, njen rezervoar za vodo bo trajal celo noč, če jo napolnite pred spanjem.

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Katere so prednosti in slabosti?

Tako kot vsak pripomoček in zdravilni izdelek ima tudi svoje prednosti in slabosti, o katerih bi morali najprej ugotoviti. Zato smo jih jasno povzeli spodaj:

koristi

 •  enostavno delovanje
 •  zadosten rezervoar za vodo
 •  Vlažilec
 •  Čistilec zraka
 •  Privošči prijetno temperaturo v prostoru zahvaljujoč 3 načinu
 •  več barv za LED diode, ki jih lahko izbirate

slabosti

 •  nobena znana

Naprava zahteva malo vzdrževanja in je enostavno povezati. Nima vidnih slabosti. Operacija je enostavna in rezervoar za vodo ima dovolj zmogljivosti, da traja celo noč. Poleg tega ni želeno samo hlajenje zraka, temveč tudi njihovo čiščenje in vlaženje. To vedno ustvarja zdrava klima v prostoru, kjer lahko živite dobro. Pogosto klimatske naprave nimajo zmožnosti za ustrezno vlaženje zraka. Rezultat je suh vrat ali prizadet dihalni sistem. To ne velja za Cube Air Cooler in s tem velika prednost.

General Cube Air Cooler test

Še posebej zdaj, ko temperature včasih pustijo nekaj, kar je zaželeno, in veliko poletje postane preveč vroče na dolgi rok, smo postavili Cube Air Cooler na test. Ker je po svoji obliki in velikosti zelo dobra aufzustellendes naprava in koristna za vsako sobo. Vsaj če opravi svojo službo, kot je obljubil. Prav tako bi morala biti primerna za bolnike z alergijami, saj je tudi čistilec zraka in vlažilec. Mini klima ne pušča ničesar želenega, vsaj v velikosti. Lahko jih postavite kjerkoli, kjer imate le prostor. Je majhna in ne vzame veliko tega. Namestitev prvič ni težavna. Rezervoar za vodo se hitro napolni in naprava se preprosto vklopi s tipko. Če želite spremeniti barvo LED, lahko to storite tudi s pritiskom na gumb. Moramo reči, da se napravi ni treba skrivati ​​od konkurenta. V nekaj minutah opazite prve spremembe v zraku. Če pustite dovolj časa za napravo, boste kmalu imeli prijetno vzdušje v svoji sobi. Poleg tega je tudi dodana prostornina, zaradi česar se naprava veseli uporabe. Sprva nisva mogla predstavljati, da bi morali spati, ampak po vklopu lahko to potrdimo le. Teče zelo tiho in je zelo prijetno zaspati. Na splošno smo bili zelo zadovoljni z napravo v testu in bi zato želeli priporočiti na tej točki. Na voljo je s kablom USB in uporabniškim priročnikom. Omenjeni vtič za oskrbo z električno energijo dobite pri vsakem električnem prodajalcu za nekaj evrov.

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Splošne izkušnje Cube Air Cooler

Vsakdo, ki išče po internetu, najde številna mnenja od uporabnikov, ki so tudi testirali napravo in bili tako prepričani, kot smo mi. Mini klimatska naprava se izplača v vseh pogledih in ponoči ponuja čudovito podnebje za spanje. Tudi, ko je zunaj še toplo. Včasih pa morate dati nekaj časa, dokler ni pod nadzorom celotne sobe. Toda potem lahko pričakujete čist in rahlo vlažen zrak, s katerim je veliko uporabnikov zadovoljnih. Zelo dober nasvet, ki ga prav tako veselimo. Kliknite tukaj, če želite poiskati več izkušenj s strankami! *

Ali obstajajo znani problemi Cube Air Cooler?

Kot pri vseh klimatskih napravah redno preverjajte in napolnite rezervoar za vodo. To je edini način, da zagotovimo dobro prezračevanje na dolgi rok, s katerim lahko živimo. Poleg tega morate vedno poskrbeti, da naprava deluje, kot je opisano v priročniku. V nasprotnem primeru z napravo ni večjih težav. Kje lahko kupim Cube Air Cooler? Prednostno neposredno od ponudnikov, kot je Amazon. Tukaj različni prodajalci ponujajo napravo in tudi za dobro ceno. Za nekatere, dobite tudi dve napravi, tako da lahko opremite več sob z njim. Mini klimatska naprava je tudi dober partner v pisarni, kjer ohranja zrak čist in naredi prijetno delovno okolje. Poleg tega vsakdo, ki naroča preko Amazon, prejme enake prednosti kot drugi izdelki. To pomeni preprosto plačilo in lahko sami izberete prodajalca in preberete njegove ocene. Torej greste skoraj brez tveganja pri nakupu in dobite poceni napravo, ki ohladi preveč vroče dni lepo. Cube Air Cooler pregled Na splošno velja, da je naprava zelo pozitivna. Še posebej v vročih dneh je resnično težko prinesti prijetno podnebje v svojo sobo. Vsakemu, ki pripisuje pomen navlaženju in čiščenju zraka, je pogosto težko najti pravo napravo. Večji so tudi zelo zahtevni za vzdrževanje in morate biti previdni, da niste preobremenjeni. Če pride potem tudi električni račun, je navadno grobo prebujanje. Ker je večina tudi resnično moč guzzlers. Da bi se izognili temu, kar se tiče majhne mini klimatske naprave, ki se ponavadi upravlja s priključkom USB. Vlaži zrak in jo istočasno očisti. Celo ponoči je idealna naprava, saj ne samo teče tiho, temveč ima tudi dovolj vode na zalogi, ki jo skladišči v 750 mililitrski posodi. Poleg tega je naprava primerna tudi za zaspanost, ker osvetljuje prostor z barvnimi LED-ji, ki jih lahko prosto spremenite glede na svojo odločitev glede barve. Torej ni želje, da se želijo, in tisti, ki se bojijo, da kupijo velik sistem klimatizacije in tvegajo, naredijo sami in svoje zdravje z nakupom te male kocke resnično uslugo. Če nimate klimatske naprave doma ali v pisarni, se poleti počutite hitro. Zagotavljamo, da boste dobili situacijo nazaj v roki in se počutili udobno v tistih dneh, ki so se vračale. Cube Air Cooler je kompakten in zelo uporabniku prijazen. Preprosto priključite na vrata USB in takoj boste imeli svež zrak. Preprosto napolnite rezervoar za vodo in toplota je stvar zadnjih 8 ur. Uživajte v svežem, čistem in čistem zraku. Zagotavlja svež zrak in očisti tudi zrak. Zaradi tega se majhni delci odstranijo iz zraka, ki ga dihate.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Cube Air Cooler
Author Rating
41star1star1star1stargray
Previous Post
Maxisize
dodatki k prehrani

Maxisize Mnenja, mnenja, cene in nakup

Next Post
eToro
denar

eToro Mnenja, mnenja, cene in nakup