Denar kratko? Tu je mini posojilo

Potrebujete hiter in enostaven denar do naslednjega gotovinskega potrdila? Vaš trenutni račun je že pokrit z omejitvijo? Potem vam bo pomagalo le mini posojilo. Vendar pa ne vsaka banka odpusti mini posojila. S primerjavo kreditov na internetu boste takoj dobili ustrezne ponudnike.

 

Kaj je drugačno glede mini posojila od tradicionalnega posojila?

Minikredite gibt es nur bis zu einer bestimmten Geldsumme und auch nur für einen kurzen Zeitraum. In den meisten Fällen beträgt die Kreditlaufzeit bis zu höchstens 60 Tage. Nach Ablauf muss das Geld wieder zurückgezahlt werden. Die Zinsen bewegen sich auf einem höheren Niveau, als bei einem normalen Ratenkredit in Form von einem Minikredit. Sie sind aber noch im üblichen Rahmen. Bei einem Kreditvergleich wird Dir Vexcash sofort ins Auge fallen. Hier bekommt Du keinen langfristigen Kredit. Im Gegenteil, die Laufzeit beträgt lediglich 30 Tage. Die Kreditsumme bewegt sich zwischen 100,- Euro und 3.000,- Euro. Nehmen wir an, Du brauchst dringend 1.000,- Euro, dann kannst Du Dir mit der Rückzahlung 60 Tage Zeit lassen. Der Mindestbetrag für diesen Kleinkredit liegt bei 199,- Euro.

 

Pokaži odgovornost

Čeprav se kreditna kakovost teh posojil obravnava drugače kot pri obročnih posojilih v obdobju več let, jo morate odgovorno odgovoriti. Če že vnaprej veste ali če je negotovo, da ne morete odplačati denarja v roku, potem ne zaprosite za posojilo. To ne bi bilo samo pošteno, temveč tudi veliko težav.

V primerjavi s kredito se boste srečali tudi s podjetji, kot sta Smava ali Auxmoney. To so zasebniki, ki posojajo drugim ljudem. Za razliko od mini posojila je lahko termin tu še daljši in izpolnite želje, ki stanejo malo več denarja. Na katero način se boste končno odločili, je odvisno od zneska želenega zneska denarja. Čeprav je vaša izbira na Vexcash omejena, lahko od Smave ali Auxmoney zahtevate poljuben znesek kredita. S kreditno primerjavo ste zagotovo na varni strani, ker vam pokaže natančno, kje dobite poceni denar. Za nekatere je to edino upanje, da bi dobili hiter denar, če prekoračitev računa za preverjanje ni mogoča.

 

Previous Post

Moje izkušnje z Auxmoney Affiliate Programom