Eco Slim Mnenja, mnenja, cene in nakup

Dejstva in sestavine Eco Slim

Eco SlimPrekomerna telesna teža je velik problem danes. Ne gre za preveč kilogramov na bokih, ampak za prekomerno poškodovanje svojega telesa z nezdravo prehrano. Poleg tega je treba težo zmanjšati najpozneje takoj, ko indeks telesne mase, BMI za kratko, doseže vrednost 30.

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Od BMI, ki je 30, se ljudje štejejo za debelega, tj. Debelega. BMI od 18,9 do 24,9 kaže, da je človek normalno telesno težo. To pomeni, da doseganje ali vzdrževanje zdrave normalne teže ne pomeni, da morate biti redki. Če imate BMI med 25 in 29,9, bodite pozorni na morebitne fizične težave, kot so težave s kirurško črevo in bolečino v sklepih.

Na splošno je zaradi zdravstvenih razlogov priporočljivo, da so v območju normalne teže. Vsakdo, ki želi izgubiti težo, najde na spletu, v oglaševanju in v številnih lekarnah različna sredstva, ki obljubljajo hitro in zdravo hujšanje. Eno od teh sredstev je Eco Slim. Zdravilo je gorilnik za maščobo in proizvajalec trdi, da lahko v roku nekaj tednov s proizvodom izgubi do 12 kg. Preučili smo debel gorilnik in vam podali povzetek testov, izkušenj in učinkov zdravila.

EcoSlim distribuira družba Native Remedies in je na voljo v obliki padca. Izdelek je povsem zelenjavni in bi moral povečati izgorevanje maščobe. Z večanjem izgorevanja maščobe mora stranka naravno izgubiti težo in doseči ciljno težo. Po mnenju proizvajalca so živila s sintetičnimi konzervansi, ojačevalci arome in barvila razlog za to, da prebava ne deluje pravilno in da se pojavijo maščobe. Z maščobnim gorilnikom mora biti maščoba vezana in ne pride v telo.

Povsem zeliščna prehrana vsebuje naslednje snovi:

 • Hitosan
 • L-karnitin
 • alge
 • ekstrakt guarane
 • jantarna kislina
 • ekstrakt timijam iz Jamajke
 • Kofein

B vitamini (B2, B5, B6, B8 in B12)

Kakšen učinek ima izdelek in posamezne komponente, pojasnjujemo spodaj.

Kako deluje učinek Eco Slim?

Način delovanja gorilnikov maščobe je znan in cenjen v prehrambeni industriji. Prehrambene maščobe ne smejo priti v krvni obtok, temveč so vezane v prebavnem traktu in se izločajo v črevesju. Proizvajalec tega prehranskega dodatka prav tako navaja, da imajo kapljice regulacijski učinek na ravni sladkorja v krvi, povečajo presnovo, zmanjšajo občutek lakote in zaradi učinkovite mešanice snovi proizvajajo naravni gorilnik. Pregledali smo posamezne sestavine dietetike in opisali pod vplivom snovi.

 • Chitosan se imenuje tudi poli-D-glukozamin in je biopolimer. Čeprav je ta biopolimer lahko sintetično proizveden, se tudi pojavlja naravno pri nekaterih vrstah gliv. Hitozan se lahko pridobi iz celične stene gliv in je torej naravna polimerna spojina. Polimer je sposoben večkratno vezati neto maso maščobe. To pomeni, da so tudi majhne količine dovolj za filtriranje veliko maščobe iz hrane. Učinek, ki veže maščobo, že v želodcu razdeli hitozan, s čimer preprečuje vstop maščobe v krvni obtok. Zmožnost vezanja maščobe hitozana je bila znanstveno dokazana.
 • L-karnitin je naravno prisotna kemična spojina v živilih, zlasti v mesnih izdelkih. L-karnitin se pojavlja tudi v človeškem telesu in igra vlogo pri metabolizmu maščobnih kislin. Maščobne kisline pa so potrebne za rast skeletnih mišic. L-karnitin pogosto uporabljajo športniki, da telesu zagotovijo dovolj aktivnih maščobnih kislin za rast mišic.
 • izvleček alg? Zdi se, da uporabljene alge vsebujejo aktivno sestavino, ki po mnenju japonskih znanstvenikov lahko zmanjša telesno maščobe podgan za približno 10%. Aktivna sestavina aktivira posebno skupino beljakovin, ki pretvarja telesno maščobo v toploto in druge oblike energije. Ta učinek pri ljudeh ni bil dokazan. Vendar je znano, da imajo nekateri izvlečki alge vodoodporen učinek in tako iztisnejo tekočino iz telesa.
 • izvleček guarane? Ekstrakt vsebuje kofein in velja za stimulans. Športniki radi uporabljajo Guarano, da bi povečali svojo metabolizem in se počutili bolj pozorni.
 • jantarna kislina? jantarna kislina se uporablja za izpiranje toksinov iz telesa. Snov ima zato razstrupljevalni učinek. Poleg toksinov je seveda veliko vode izpihnjeno.
 • izvleček iz Jamajke iz Tajske? Tajski timij je pravzaprav začimba in se uporablja kot ekstrakt v farmaciji in medicini za dihalne bolezni. Ta vrsta timijana ima ekspectorantni, antiseptični in antibiotski učinek. Poleg tega ima ta timij razstrupljevalni učinek.
 • Kofein? Kot izvleček guarane, naj bi kofein spodbujal presnovo in pomagal pri izgubi maščobe.
 • vitamini B? igrajo pomembno in pomembno vlogo v človeškem telesu. Vitamini B služijo u. a. Rast živine, obnovitev celic, rast kože in las ter so pomembni vitamini za delovanje in močan imunski sistem. Poleg tega uporabljeni vitamini B (B2, B5, B6, B8 in B12) povečujejo izgorevanje maščobe.

Kako se Eco Slim vzame?

Priporočilo proizvajalca za vnos je naslednje:

 • 35 kilogramov EcoSlim raztopite v kozarcu vode
 • pijte raztopino dvakrat dnevno do obroka

Rešitev je treba piti zjutraj med zajtrkom in zvečer, med večerjo ali po njej.

Splošni Eco Slim test

Po natančnejšem pogledu na sestavine lahko rečemo, da vam Eco Slim pomaga pri izgubi teže. Hitozan veže prehrambene maščobe in pomaga pri obroku z visoko vsebnostjo maščob, da se v telesu ne nabira več maščob. Zaradi zmanjšanega ali zatiranega vnosa maščobe mora telo uporabiti shranjeno maščobo, zato lahko uporabnik izgubi težo. Vendar zdravilo ne pomaga, če ljudje še naprej jeste narobe in predvsem preveč. Če želite izgubiti težo, morate spremeniti svojo prehrano kljub maščobnemu gorilniku in jesti manj kalorij, kot ga porabi. Še ena pomembna tema je seveda gibanje. Kdo hoče vzeti kapljice in hkrati spremeni prehrano, seveda doseže cilj hujšanja še hitreje s telesno aktivnostjo. Pri gradnji mišic L-karnitin v kapljicah maščobnih gorilnikov pomaga telesu zagotoviti dovolj maščobnih kislin. Kapljice lahko pomagajo izgubiti težo in se prilegajo, vendar brez zdrave prehrane in telesne dejavnosti zdravilo ne bo uspešno.

Splošne izkušnje Eco Slim

Izkušnje z izdelkom so omejene, ker je izdelek na nemškem trgu povsem nov. Nekaj ​​pričevanj priča o pozitivnem učinku in opozarja, da je bil proizvod sprva počasen, vendar je uporabnik nato 1 kg na dan in skupaj 13 kg zmanjšal. Drugi uporabnik je izgubil 10 kg. Za sestavino hitozana so spet številna poročila o izkušnjah, ki pričajo o učinku snovi, ki zmanjšuje maščobe.

Če povzamemo, lahko rečemo, da kapljice pomagajo pri izgubi teže, vendar nihče ne bo dosegel 12 do 13 kg brez pretvorbe drugih dejavnikov (prehrana in telesna vadba). Tu lahko najdete več izkušenj s strankami preko te povezave!

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Poročilo uporabnika

Dan 1: Eco Slim me je tako navdušil, da je narejen iz naravnih sestavin in zato ni pravilnih neželenih učinkov. Bil sem zelo motiviran, ko sem naročil izdelek in ga poskusil nekaj časa. Prvega dne sem spoznal vnos kapljic in se navadil na to. Vnos je bil popolnoma brez težav, kapljice hitro vstopajo v vodo in ne puščajo nobenega negativnega okusa. To je bila edina stvar, s katero sem se malo strah in da moram vsak dan vzeti izdelek, vendar mi tega ne maram. Moja skrb pa je bila popolnoma neutemeljena.

7. dan: Po tednu z Eco Slimom se še ni veliko spremenilo. Vendar opazim, da so moji deli hrane nekoliko manjši, ko sem jedel, tudi ko sem lačen. Pijača, ki je pred tem verjetno, me vzame malo manj. Poleg tega je maščoba neposredno vezana in odstranjena v hrani. Doslej sem opazil, ko sem hodil v stranišče. Moj metabolizem je povečan in ga lahko redno pričakujem. Pravi plus!

14. dan: dva tedna po začetku vnosa lahko že priporočam Eco Slim in če je le za povečanje metabolizma. Lahko grem v kopalnico redno, hkrati pa se maščoba pere, kar vzamem in kaj se je začelo z mano. Opažam tudi prve uspehe na lestvicah, ki so nekoliko bolj jedrnati. Ponosen sem na sebe in prepričan sem, da bom nadaljeval z dieto. Celota ima že eno prednost: v svojem prehrani ni treba ničesar storiti, čeprav se vedno bolj pojavlja misel v meni, da bi to morda moral spremeniti.

21. dan: Po treh tednih sem izvedel tudi prve spremembe v prehrani. Dejstvo, da deli niso več tako veliki, se še naprej zmanjšujem in šport samo bolj ojača celotno stvar. Doslej sem zelo zadovoljna in lahko rečem, da bom zagotovo še naprej izgubljala funt. Moja ciljna teža je še vedno malo, vendar sem prepričana, da to lahko storim z Eco-Slim. Mimogrede, pri vožnji s svojimi punci ni težav pri vožnji. Seveda je to zelo enostavno.

30. dan: En mesec po prvem vnosu sem z Eco Slim že izgubil večje telesne teže kot pri številnih drugih dietah in zelo jasno vidim rezultate v ogledalu. Povsod, kjer so se nakopičile neugodne maščobne usedline, ni več šopa, ki se je oblekla skozi oblačila. Zato sem do sedaj zelo zadovoljna.

60. dan: Prilagodil sem svojo prehrano svojim navadam, vendar sem vedno poskrbel, da ne jedo preveč, kaj šele dodati preveč za slabe stvari. Čeprav še vedno ni jasno, da je na mizi celo hitra hrana, vendar to ni več tako tragično z Eco-Slim.

90. dan: priporočam Eco Slim vsem, ki imajo težave z drugimi dietami. Res pomaga in je proizveden naravno? Absolutna prednost pred drugimi izdelki.

Ali so znani neželeni učinki Eco Slim?

Pri uporabi zdravila Eco Slim niso opazili nobenih stranskih učinkov. Vendar pa kdor je alergičen na eno od sestavin, omenjenih ali občutljivih na eno od snovi, ne sme vzeti gorilnika maščobe. Hitozan lahko povzroči maščobo, saj hitozan veže več maščob.

Kje lahko kupim Eco Slim?

Eco Slim lahko dobite neposredno pri proizvajalcu. Na strani proizvajalca boste dobili naslednji gumb! Poleg tega proizvajalec trenutno ponuja 50-odstotni popust na njegovem izdelku.

Shranite 50% na spletu tukaj!

Kako je ocenjena cena Eco Slim?

Cene izdelka so razporejene in odvisne od števila paketov. Paket trenutno stane le 49 evrov (običajna cena 98 evrov) in 50 pakiranj je na voljo za ceno dveh pakiranj za 98 evrov. Vsako pakiranje je sestavljeno iz steklenice z kapljicami. Poleg tega je na voljo še ena velikost paketa. Če želite kupiti pet pakiranj, morate plačati samo tri pakete in brezplačno dobiti dve paketi.

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Zaključek izdelka

Kapljice se lahko uporabljajo za zmanjšanje maščobe. Pomembno je, da bodite pozorni na združljivost, preden kupite kapljice, in prosite zdravnika za nasvet, naj izvede ciljno in še posebej zdravo hujšanje.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Eco Slim
Author Rating
41star1star1star1stargray
Previous Post
valgomed test
Lepota

Valgomed Mnenja, mnenja, cene in nakup

Next Post
Multilan Active
zdravje

Multilan Active Mnenja, mnenja, cene in nakup