eToro Mnenja, mnenja, cene in nakup

eToro – Kaj je to?

eToro je mednarodni posrednik, ki ponuja trgovanje s številnimi trgovskimi instrumenti, kot so valute, delnice ali ETF. To vključuje široko paleto valut kripto, kot so Bitcoin, Ripple ali Dash. Odprtje trgovinskega računa je možno tako za posameznike kot za podjetja. Posrednik se prav tako šteje za enega od soustanoviteljev socialnega trgovanja. Pri tem lahko sledite živim virom trenutno uspešnih trgovcev in kopirate 1: 1. Zgledi in strategije trgovanja so vidni, kar omogoča začetnikom, da bolje razumejo trgovanje ali se seznanijo z novimi trgovinskimi možnostmi, kot so digitalne valute. Vse trgovanje prek platforme se obravnava na spletu. Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas preko e-pošte ali klepeta, vendar na žalost ne po telefonu. Platforma za trgovanje zaračunava pristojbine v obliki razporedov, ki zapadejo v plačilo ob prodaji. Kot rezultat, Forex Broker financira svoje posle, da zagotovi vse storitve, povezane s trgovino, kot so podpora ali pravočasna izplačila. Za borznega posrednika,egistriranega na Cipru, veljajo predpisi lokalnega finančnega nadzornega organa, ki že daje prednost legitimni poslovni politiki reguliranega posrednika.

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Kaj obeta programska oprema eToro?

Programska oprema, ki jo uporablja programsko opremo, ima dve različici. Strategije blagovnih znamk se lahko razvijejo v demo verziji, virtualne stave pa se lahko izvajajo na resničnem razvojnem basu. Prava trgovina ne poteka, zato so vsi dobički in izgube namenjeni temu, da se najprej seznanite z uporabo programske opreme. V živo so trenutne cene prikazane tako, da razvoj dogodkov v realnem času neposredno vpliva na postavitev poslov. Programska oprema je na voljo tako prek spletne strani kot preko aplikacije. Uporaba programske opreme neposredno na namizju je bila mogoča v zgodnjih fazah platforme v letih 2007-2012. Medtem te prenosi niso več na voljo. Razvoj cen je zelo razviden, pri čemer napredna trgovina dobiva vse potrebne informacije in začetniki se ne odvračajo. Trenutna trgovina in njihova zgodovina si lahko ogledate ločeno. To omogoča bodisi hitro ukrepanje bodisi vložiti nekaj več časa v zadevne premisleke. Pred sklenitvijo vsake trgovine se poleg vloženega zneska določijo tudi mehanizmi tvegan

ja in varnosti, kot sta funkcija ustavljanja izgub. To vam omogoča, da izvajate največji nadzor nad posameznimi posli in da se v celoti ne zanašate na odločitve programske opreme, kot pri uporabi trgovskega robota. S to povezavo lahko neposredno nastavite demo račun! *

Je eToro licenciran / odobren in urejen?

Uradno registrirana platforma za trgovanje je tako v Izraelu kot v Združenem kraljestvu in na Cipru. Tam, ponudnika nadzoruje Ciprska komisija za vrednostne papirje in borzo ali CySEC na kratko. Redni kupci se prijavijo na posrednika na Cipru in dajo vloge v račun reguliranega posrednika. Poleg tega posrednik ponuja članske premije. Za to je odgovoren britanski del podjetja, kar pomeni, da je za uredbo treba upoštevati pravila organov Združenega kraljestva. V času Brexit-a je pomembno, da te stranke ostanejo ažurne, saj trenutni dogodki neposredno vplivajo na varnost razpoložljivih zneskov na trgovalnih računih.

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Kakšne so pristojbine eToro?

eToro zaračuna različne pristojbine za ponujene storitve. Depoziti so običajno brezplačni. Prve provizije ne veljajo za nakup, ampak le za prodajo trgovanih valut, zalog ali blaga. Tukaj je ustrezno širjenje. To se samodejno odstrani. Zneski, navedeni v računu, tako ustrezajo pravemu stanju računa za obnovljeno uporabo ali depozitu. Vse trenutne pristojbine so že na voljo na spletni strani pred odprtjem trgovinskega računa. Če temeljito preberete vsebino spletnega mesta, si lahko prihranite nekaj presenečenj, kot so stroški, nastali zaradi umika. To bo do 25 USD na plačilo. Lahko zaprosite za izplačilo 50 ameriških dolarjev. Tukaj morate skrbno razmisliti o tem, ali želite takoj plačati dobitek, ali počakajte, da dosežete višji znesek. Ker so vloge in dobički v trgovalnem računu prikazani v skupnem znesku, je pomembno, da sledite sami. V nasprotnem primeru obstaja tveganje ponovnega vlaganja v dobiček, ki bi ga dejansko želeli izplačati.

Kaj lahko naredim z eToro?

Trenutno se trguje, med drugim:

  •  delnice
  •  Devizno poslovanje
  •  surovine
  •  EFT in
  •  kriptokotovine.

Zmes je zelo uravnotežena in omogoča dovolj raznolikosti v akciji. Za začetnike je pomembno vedeti, da so ti trgovalni instrumenti le ponudba. Na vseh področjih, ki jih dobro poznate, sami odločate sami, da lahko realno ocenite tveganje trgovanja. Zahteva po posredovanju poslov na vseh področjih ne obstaja. Socialno trgovanje vam omogoča, da najprej preučite razvoj kriptocevnih dogodkov in preučite strategije drugih trgovcev. Poleg skupnosti trgovcev socialno trgovanje služi tudi za poglobitev upravljanja s tveganji. S spremljanjem drugih trgovcev se boste naučili enako kot v dnevnem študiju trgov in izmenjav. Kombinirano, se lahko zlahka poslovite od neprofitnih naložb ali pridobite svoje izkušnje kasneje tudi kot trgovec drugim. Hkrati ta cikel zagotavlja, da je trgovanje še naprej privlačna naložba in se ne nadomesti z drugimi naložbami. S to povezavo lahko neposredno nastavite demo račun! *

Ali obstaja tudi eToro bonus ali minimalni depozit?

Minimalni depozit, potreben za prvi depozit, znaša med 200 in 10.000 USD. Slednji znesek se nanaša na minimalni depozit za podjetja. Znesek minimalnega depozita za zasebne vlagatelje je odvisen tudi od države, iz katere se prijavljate. Za Nemčijo je trenutna vrednost minimalnega depozita 200 evrov. Najvišji znesek za nepreverjene račune je 2.250 $. Če želite preveriti račun, je treba dokazati svojo identiteto in vaš trenutni naslov. Obe sta med pravili, katerih platforma trgovanja je slabša, da bi preprečili pranje denarja ali druge dvomljive transakcije. Če želite preveriti identiteto, lahko uradno identifikacijsko številko skenirate in naložite v programsko opremo. Po tem lahko traja nekaj dni, ko bo račun uradno potrjen. Vloge do začasnega najvišjega zneska in zamenjave se lahko že izvedejo. Po preverjanju lahko položite višje zneske. Fiksni bonusi za prijavo ne obstajajo s tem posrednikom. Namesto tega se ponujajo bonusne ponudbe v nepravilnih intervalih. Te so na voljo posameznim skupinam uporabnikov

ali vsem dvema milijonoma uporabnikov. Po drugi strani pa se nenehno ponujata bonus oglaševanja prijateljstva. Kljub zapeljivemu bonusu bi morali platformo za trgovanje priporočati samo ljudem, ki so finančno sposobni obvladati izgubo pri trgovanju.

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Je goljufija eToro ali ugledna?

Mnenja in pričevanja so na voljo v spletu v zelo velikem številu. Ker je ponudnik aktiven od leta 2007, komentarji kažejo tudi razvoj ponudnika. Na začetku so se uporabniki pritožili, na primer, o večjih okvarah programske opreme in težavah v kratkem času, da se obrnete na podporo. Z odstranitvijo namizne programske opreme v letu 2012 so bila poročila o težavah pri ravnanju s programsko opremo vedno bolj redki. Platforma za socialno trgovanje se sama predstavlja tako kritizibilna in je dolgoročno povezana z obstoječimi trgovci. Poročila, ki ponavadi kažejo na goljufije, kot so visoke vloge na prvi depozit, klici za deponiranje dodatnih zneskov in zavrnitev izplačil, niso vključeni v pripombe. Če je beseda prevara zelo pogosto za frustracijo izgub. Ker pa ponudnik izpolnjuje obveznost pojasnitve tveganj, je resnost teh komentarjev le nekoliko poslabšana. Mnenja so zanimiva, vendar pa opozarjajo na naraščajoče število posrednikov s Cipra. Sklad, s katerim bi zavarovali depozite v višini 20.000 evrov, bi zavaroval vlagatelje zaradi vedno večjega števila ponudnikov le nezadostno. Kljub temu pa naj bi bila vlada Cipra najprej pozvana k izboljšavam.

Kaj naj iščem v takih programih?

Kakovostne značilnosti posrednikov se razlikujejo le neznatno glede na ponudnika. Da bi se lahko prepričali, da ste z registracijo izbrali pravo izbiro, boste tukaj ugotovili, katere točke morate podrobneje preučiti. Te vključujejo:

  •  Varnost podatkov: nihče ne želi biti spamiran z neželeno pošto po prijavi v posrednika. Prenos lastnih podatkov tretjim osebam bi zato moral biti jasno označen. Ni znakov, da ima prodajalec donosno pomožno podjetje, na primer s prodajo podatkov. Namesto tega eToro ponuja tudi lastno programsko opremo za nalaganje osebnih dokumentov. Tako dostop do nepooblaščenih tretjih oseb je že preprečen v zgodnjih fazah kramljanja. Za plačila, opravljena prek zunanjega izvajalca plačil, je vedno koristno predhodno obvestiti o njegovi resnosti.
  •  Uredba: Uredba s strani vlad Cipra in Združenega kraljestva tvori ravnotežje med motivom dobička posrednikov in interesi vlagateljev. Če kdaj imate razlog za pritožbo v primeru dvoma, pravna uporaba ni izključena. Ker so regulirani posredniki odvisni tudi od dobre podobe, je v interesu eToro, da ne ogrozi ugleda z negativnimi naslovi o težavah s pristojnimi organi.
  •  Preglednost: transparentnost pomeni, da se morajo vlagatelji zavedati tveganj. Ta ponudnik socialnega trgovanja te pripombe zelo vidno na več mestih na svoji spletni strani. To vključuje tudi obvestilo o plačilu samo zneskov, katerih skupna izguba bi bila ekonomsko izvedljiva. Po drugi strani ponudnik ponuja številne enostavne informacije v obliki pogosto zastavljenih vprašanj, video posnetkov ali spletnih seminarjev. Posrednik ne vrže vlagateljev v hladno vodo, temveč aktivno prispeva k postavitvi podlage za pametne strategije trgovanja.

Splošni test eToro

Prvi korak je registracija. Tukaj je trgovalni račun in demo račun, na katerega lahko izberete. Za obe je nujno, da ne vnesete fantazijskih podatkov, da bi se izognili kasnejšim težavam z izplačili. V naslednjem koraku lahko uporabite fiktivne zneske demo računa ali položite depozit na pravi trgovalni račun. Slednje je možno z debetnimi karticami, bančnimi nakazili ali uporabo ponudnikov finančnih storitev, kot so PayPal ali WebMoney. Od tega trenutka na prvih trgih se lahko izvede ali možnost družbenega trgovanja lahko natančneje preučimo. Druge ponudbe eToro vključujejo članstvo v vašem lastnem klubu. Vsako članstvo ima od bronaste do platine določene prednosti. Vendar pa članstvo za trgovanje kriptokotov in co ni obvezno.

Splošne izkušnje eToro

Mnenja o platformah, kot je Broker-Reviews.de, so na splošno zelo uravnotežena. Kot dosledno pozitivno opisuje zelo dobro jasnost programske opreme. Usposobljeni trgovci so usposobljeni za uporabo brez uporabe ponujenega demo računa. Vendar so avtorji pridobili različne izkušnje s podporo. To je nemško govoreče in vljudno v vsem, toda včasih težko doseči. Za probleme, ki so povezani z določenim časovnim pritiskom, je temu potrpežljivosti še težje. S to povezavo lahko neposredno nastavite demo račun! *

Kakšna so mnenja o izplačilu eToro?

Glede izplačila so prednostne pozitivne pripombe. Hitro izplačilo je večkrat pohvaljeno, tako da so zahtevani zneski že knjiženi na račun naslednji dan. Težave s plačili so opisane samo, če račun še ni preverjen. Šele po tem, ko se razkritje identitete z uradnim osebnim dokumentom zahtevanih zneskov dejansko sprosti. Nekateri bivši uporabniki so imeli težave tudi po brisanju računa. Obračunani znesek za neizrabljene trgovalne račune po 12 mesecih je bil zaračunan. Zato je priporočljivo, da se pri zaprtju računov natančno držite vseh obremenjenih zneskov, da bi lahko hitro ugovarjali nepooblaščenim plačilom.

Ali je prenos eToro potreben?

Trenutno ni potreben prenos za uporabo vseh funkcij socialnega trgovanja za trgovanje s kripto valutami. Programska oprema je priročno uporabljena prek prijave na spletni strani. Za mobilno trgovino je na voljo aplikacija trgovanja. Brezplačno ga lahko prenesete iz trgovine Google Play ali Apple App Store. Kljub zelo majhnim zaslonom je aplikacija zasnovana tako, da je trenutne cene enostavno preveriti. Posli so tako postavljeni na način, ne da bi najprej skrbno pretehtali odločitev.

Kako pridem do eToro Prijava?

Prijava je dostopna prek spletne strani. Od tod lahko uporabniki dostopajo do pravega trgovinskega računa ali demo računov. Druga možnost je, da se prijavite prek Facebooka ali Googla. Zaradi tega podatkov ni treba vnašati vsakič, zaradi česar je spontani pregled predmetov še manj zapleten. S to povezavo lahko neposredno nastavite demo račun! *

Ali je ponudil tudi demo račun eToro?

Demo račun eToro vam omogoča, da fiktivno trgovino postavite na podlagi dejanskih gibanj cen. Začetno stanje je prav tako na voljo samo praktično in ga zato ni mogoče plačati. Cilj demo računa je seznaniti z uporabo in dokazati resnost ponudnika. Časovni rok za uporabo demo računov je skoraj enak stroškom. Še posebej, če vam socialno trgovanje do zdaj ni znano, z demo računom imate možnost spoznati povezane funkcije na tem področju. Prve novinarske napake ni treba storiti z demo računom pod dejanskimi pogoji. Zato je verjetnost kronanja poslov z dobičkom večja kot brez zagotavljanja demo računov. S to povezavo lahko neposredno nastavite demo račun! *

Summary
Review Date
Reviewed Item
eToro
Author Rating
41star1star1star1stargray
Previous Post
Maxisize
dodatki k prehrani

Maxisize Mnenja, mnenja, cene in nakup

Next Post
Chocolate Slim
dodatki k prehrani

Chocolate Slim Mnenja, mnenja, cene in nakup