Fish XXL Mnenja, mnenja, cene in nakup

Lovljenje rib je ne samo lepo delo, pač pa tudi raznolika prehrana. Eating rib je zdrav in če ga lahko ujeli sami, sploh veste, od kod prihaja. Ta celoten proces ne velja za drugo meso na splošno, medtem ko je tako enostavno, da uživajo sadje v vodi, da bi dobili bistveno spremembo. Vendar pa ribolov ni tako preprost, še posebej, če nihče ne ugrizi. Torej smo poskusili Fish XXL enkrat, izdelek, ki je namenjen za ulov rib, ker jih naredi bolj aktiven. Poglejmo si bolj podrobno.

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Kaj je Fish XXL Activation Spray?

Fish XXLRibiči pogosto preživijo nekaj ur, ki lovijo nekaj rib. Z rednim ribolov, nihče, načeloma, je mogoče pričakovati, zato je napoved: »S sabo vzemite pet ribe za domov“ Nujno je, ni vedno izvedljivo raven. Včasih ni ugrizi tudi storiti in tako ribič preživi več ur zaman, ki ga vodi in ima doma praznih rok. Predstavljena spray, vendar zagotavlja, da ribe rastejo v vodi, ribe lahko celo poveča za trikrat in tako ugriz vsaj pet rib v določenem času pa si je zadala. Izdelek je bil razvit za vse vrste rib in je kot nalašč za projekt, kot so ribolov na ledu, ki je še bolj prispe na vabo običajno šteje že. Zakaj je bil razvit za več vrst rib? Ali vsi ne jedo iste stvari? Dejstvo je: Ne, ne! Krapa, na primer, je zelo pomembno, da je vaba okusna in vsebuje toliko vonj in okus kot sprejemljiva. To so lahko najrazličnejši okusi, ta riba je gurmanska! In tako izgleda z drugimi vrstami rib. Nekateri raje to, drugi nekaj drugega. izdelek ima zato ustrezno snov za spodbujanje vseh ribjih vrst.

Katere Fish XXL so sestavine?

Ena sprašuje, gotovo zdaj s tem, kar v spreju je pravzaprav, da je tako privlačna za vse vrste rib. To smo enkrat navedli:

 • Rokamol
 • konoplje olje
 • Citrus Hystrix
 • lignji beljakovine

Sestava teh sestavin deluje na organu za vonj v ribah. Raztopljene parfumi v spreju doseže sluznico in s tem draži živčne končiče. To sprožanje privlači ribe, ki se prenašajo v možgane. Ribe imajo bolj ali manj nobenega nadzora nad samim seboj in postanejo aktivne. Če odkrije kavelj z vabo v bližini, on neizogibno ugrizi. Zahvaljujoč naravnim aktivnim sestavinam grize najbolj raznolike ribe. Ščepec, krap, ščuka, len, som, roach in druge ribe.

Za koga je zanimiva Fish XXL?

Spray je na splošno naslovljen na vse ribiče, saj je zanimivo za vsako ribe. Riba grize veliko bolje, ne glede na to, na katero vabo je na ribarskem kavlju. Druga ciljna skupina so predvsem led ribolov, ki se pojavijo v zimskem času na debelo ledu, izvrtajte luknjo in tako želijo ujeti svoje ribe. Pozimi so ribe navadno vedno malo počasne in zato ugrize veliko slabše. Spray zagotavlja, da živalski organizem gredo in jih zato ugrizi veliko bolje. Ker je voda ponavadi zelo mirna pozimi, se lahko razpršilo popolnoma razširi in sprosti snovi.

Kakšen je učinek Fish XXL?

Učinek izhaja iz razkrivanja sestavin vlaka. Pršilo je pod vodo na sluznico rib, ki nato potuje signal v možgane in stimulira živčne končiče rib. Po mnenju proizvajalca riba izgubi nadzor nad sabo in postane veliko bolj aktivna kot je običajna za ribe pozimi. Ponovno ugrizne in ga že imate na kavelj.

Kako naj se uporablja ribiški proizvod?

Ponavadi je zelo drago nastaviti pravo vabo. Mnogi ribiči se sprejmejo za to pomembno takrat, kuhati za nekaj rib skupaj, kaj dajejo v majhnih peletov na kljuki privabiti ribe. Pri uporabi Fish XXL to ni več potrebno. Dovolj je navadnega kruha, ki ga je pršilo pršilo. Koliko je vedno odvisno od rib, ki jih želite ujeti. Kako uporabljati

 • 2 do 4 črpalke za ogrščene ribe
 • 7 do 8 črpalk za sramotne ribe ali plenilske ribe

Pomembno je ponoviti postopek po približno dveh do treh ujetih ribah, da zdravilo nadaljuje delo. Učinek se pojavi v približno 10 minutah. Prav tako je lahko ključnega pomena, da malo ledeno luknjo povečate, da zagotovite večjo površino napada.

Katere prednosti in slabosti so možne?

Tako kot katerikoli pripomoček so tudi prednosti in slabosti tega, kar je treba odpraviti, preden kupite izdelek. Zato smo izkoristili priložnost in zbrali vse, kar je pomembno.

Fish XXL koristi:

 • enostavna uporaba
 • brez dražjih vab
 • brez nepotrebnega izgube časa
 • več donosa
 • primerna za vse vrste rib
 • idealen za ribolov na ledu

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Fish XXL konz:

 • v tekočih vodah lahko traja nekaj časa

Ponavadi zdravilo deluje v 10 minutah, po katerem imate končno prvo ribe na kavlju. Vendar je to v glavnem primer, ko je voda še vedno. Po drugi strani pa lahko v tekoči vodi traja nekaj dlje, preden pride pršilo do ribe. Zato je pomembno vnaprej razpršiti vabo, odvisno od vrste, ki jo želite ujeti. Ribe je mogoče enostavno pojesti ali celo prodati. Aplikacija je popolnoma preprosta in priprava izdelane vabe je popolnoma odpravljena.

Ali so Fish XXL znani neželeni učinki ali tveganja?

Velika prednost aktivacijskega pršila je, da je za ljudi popolnoma neškodljiva. Zato je mogoče ribe enostavno pojesti po ulovu ali celo prodati. S tem izdelkom ni nobenih tveganj ali neželenih učinkov.

General Fish XXL test

Za razliko od drugih izdelkov je to zelo preprosta kopija, ki jo je mogoče hitro vstaviti v žep ali žep za hlače. Medtem ko je potrebno zelo dolgo časa, da se pripravimo na druge vabe ali celo ustvarimo veliko denarja, je razpršilo enostavno razpršiti brez potrebe po bogati bazi. Tudi kruh je zadosten kot vaba za ulov rib, kar je kot nalašč za vsakega ribiča, ki ga redno ribarijo na svoji plošči, ali celo oskrbuje družino z njo. Ulov trojice in vam ne sedite po nepotrebnem dolgo na ledu ali na vodi in prinaša konec nič domov.

General Fish XXL izkušnje

Ko pogledate na spray za aktiviranje na internetu, boste hitro našli mnenja, ki tudi potrdijo lastnosti. Izdelek je priljubljen pri vsakem ribiču, ker je učinkovito in še vedno lahko vzamete čas ribolova pred ugrizi rib. Dobi ribiško palico zanesljivo, vendar lepi vidiki nikakor niso izgubljeni. Veliko ribičev je prepričanih o škropljenju in jih priporoči drugim, vendar brez njega sploh ne želijo. Tu lahko preberete več izkušenj s strankami!

Kakšni so stroški Fish XXL?

Ponavadi steklenica aktivacijskega pršila stane 98 evrov, vendar pa so trenutki, ko dobavitelj ponuja tudi svoje izdelke cenejši. v tem primeru steklenica stane le 49 evrov. Čeprav je ta cena na prvi pogled morda visoka, ko ste pokrili, koliko denarja plačujete za vabo ali proizvodnjo, boste hitro videli, da se izdelek izplača in se resnično izplača po ulovu več rib. Zato je zelo priporočljivo.

Kje lahko naročim Fish XXL?

Na internetu proizvajalec na svoji domači strani ponuja možnost naročanja škropiva. Tisti, ki naročijo hitro, prejmejo popust v višini 50 odstotkov. Za to se morate prijaviti na domači strani v obliki z imenom, telefonsko številko in državo izvora. Nato ga pokliče pristojni svetovalec za stranke, ki prevzame tudi nalog. Potem se izdelek preprosto odpremi in plača samo, če je dostavljen tik pred vrati. Obstaja skoraj nobeno tveganje.

General Fish XXL pregled

Še posebej tisti, ki gredo na ledeni ribolov, imajo popoln partner s tem razpršilom in lahko v najboljšem primeru trikrat povečajo donos. To tudi naredi ribolov veliko bolj zanimiv. Spray za aktiviranje se uporablja tudi za zelo preproste vabe, celo kruh postane super vaba. In proizvod s popolnoma naravnimi sestavinami deluje na ribe, ki se konča na kavlju. Oba Friedfische in plenilske ribe se lahko ujamejo z njim in celo sramežljiva riba gredo v mrežo. V običajnih vodah proizvod ni tako učinkovit, vendar učinkovit, zato ga je mogoče uporabiti tudi ob teh priložnostih. In seveda, samoumevno je, da lahko ribe enostavno zaužijemo po svoji naravi, ne da bi morali skrbeti za neželene učinke. Resnično se ne izboljša, ribolov še nikoli ni bil lažji.

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Zbirali ste se za ribolov, pripravljeno orodje, vabo, drugo opremo in na neki točki se je pojavilo vprašanje – ali je učinkovita vaba za ribe, ki jih imate. Obstaja veliko ponudb na trgu, ki so namenjeni različnim kategorijam strank. Seveda lahko naredite vabo sami, od najpreprostejših sestavin, pod pogojem, da natančno veste, kaj in v kakšnih razmerjih se premeša. Grizni pogoji so lahko zelo različni in negativno vplivajo na aktivnost rib in število ugrizov. Obstaja vprašanje, kako spremeniti potek ribolova na bolje? Za te namene je bil ustanovljen aktivator za ugriz Fish XXL.

Ta sprej za zimski ribolov spodbuja ribe in daje zelo dober rezultat, saj ima zelo učinkovite sestavine:

 • Olje konoplje. Njegov učinek na ribe družine krapa potrjujejo ne samo znanstvene raziskave, temveč tudi številne generacije ribičev.
 • Lignji beljakovine. Ta sestavina je po volji plenilskih rib.
 • Kalf limete. Egzotična sestavina, ki jo najbolj ribam.
 • Slon česen. Ribe naredi slabo in lačne.

Pozimi je ribolov postal težak. Konec koncev, ko pride do nizkih temperatur, se učinek navadne vabe izrazito zmanjša ali sploh ne pride. Veliko snovi, ki se zanimajo za ribe, se večinoma raztopijo v vodi in oddajajo svoj vonj okolju. Bait Fish XXL se raztopi tudi v mrzli vodi, pritegne ribe iz različnih krajev rezervoarja, kar povzroča, da izgubi previdnost, ko se približuje montažo z vabo.

Prednosti vabe:

 • Učinkovitost razpršilca aktivatorja potrjujejo ustrezni certifikati;
 • V vašem ribiškem polju aktivator ne bo zajel veliko prostora.
 • Univerzalnost aplikacije vabe potrjuje njegovo „delo“ kot svetovna riba in plenilec.
 • Pršilna naprava olajša obdelavo vabe.
 • Apetit se zbudi tudi pri najbolj previdnih in neaktivnih ribah.
Summary
Review Date
Reviewed Item
Fish XXL
Author Rating
41star1star1star1stargray
Previous Post

Denar kratko? Tu je mini posojilo

Next Post
valgomed test
Lepota

Valgomed Mnenja, mnenja, cene in nakup