Fresh-R Mnenja, cene in nakup

Še posebej, ko se vrne suho poletje, so vlažilci dobrodošla sprememba v sicer suhi dnevni sobi. Ne samo, da se počutite, kot da ste v suhem dnevu v puščavi. Prav tako vodi do zdravstvenih težav. Ni za nič tega, da je poraba nosnega pršila ali podobnih izdelkov poleti vedno višja. Ker nenehno kroži nos, je suh in tudi nekako ima vtis, da ni zraka. Zato je vlažilnik že dobrodošla alternativa sicer sušenemu domu. Če je v ta vlažilnik vgrajena klimatska naprava, ni nič narobe. Danes si bomo ogledali Fresh-R. Vlažilec, ki lahko hkrati prinese popolnoma drugačno klimo v dnevni sobi.

Kaj je Fresh-R?

Ta naprava je vlažilec in klimatska naprava v enem. Proizvajalec oglašuje z različnimi funkcijami, ki lahko predstavljajo resnično alternativo običajnim klimatskim napravam, zlasti v vroči sezoni. Tukaj je nekaj ključnih točk, ki jih proizvajalec obljublja:

 • posamezni vlažilec zraka
 • Detektor gibanja za samodejni vklop in izklop
 • tri različne stopnje hitrosti
 • Napajanje preko USB
 • Rezervoar za vodo za 10 ur delovanja
 • majhna in kompaktna

S svojo velikostjo je naprava idealna za potovanja in počitnice in jo lahko brez težav vzamete. Klimatska naprava ne bo delovala na koncu, če jo najbolj želite. Naprava je majhna, obstajajo tri prednosti, ki jih je mogoče prilagoditi in jo je mogoče preprosto napajati prek vrat USB. Poleg tega varčuje z energijo, ker vsebuje detektor gibanja, ki se začne šele, ko zaznava gibanje v njegovi bližini. Zrak se lahko posuši posamično. Klimatska naprava prinaša vse pomembne pogoje, ki jih postavite na tak način.

fresh-r

Kakšen je namen vlažilnika?

V notranjosti zamašenih sob se veliko ljudi sprašuje, če ne bi smeli kupiti klimatske naprave. Problem: taka klimatska naprava ni samo zelo glasna, ampak tudi veliko denarja. In ne samo pri nakupu. Če se uporablja, črpa veliko električne energije in vode in ni posebej okolju prijazna. Druga težava je, da morate vedno vedeti za strokovnjaka, če se naprava pokvari. Po drugi strani pa je ta vlažilnik majhen, priročen in ga je mogoče hitro zamenjati, če se pojavi potreba. Ima vsako funkcijo velike klimatske naprave in je idealen tudi, če se zrak navlaži.

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Zakaj potrebujem Fresh-R?

Zračni hladilnik je namenjen predvsem ljudem, ki imajo radi poleti prijetno klimo v svojih štirih stenah. Hkrati želite odpraviti namestitev klimatske naprave. Še posebej ponoči je to veliko hrupa, tako da je spanje nepredstavljivo. Zato je naprava resnično primerna za vsakogar, ki hrepeni po prednostih klimatske naprave, vendar nima denarja za nakup ali na splošno zavrne, iz kakršnega koli razloga. Klimatska naprava je lahko na voljo v spalnici ali dnevni sobi. Povsod, kjer je prostora. Ni pomembno, ali je mlad ali star, Fresh-R ljubijo enako vsaka generacija in mnogi, ki je ne želijo zamuditi, ko jo preizkusijo.

Kako se zdravilo uporablja?

Uporaba naprave je popolnoma nezapletena in zato lahko služi tudi tistim, ki sicer nimajo tehničnih veščin. Potrebno je samo napolniti rezervoar za vodo iz klimatske naprave in ga ponovno postaviti v enoto. Nato se vklopi in izklopi hladilnik zraka. Pomembno je le, da se stopnja hitrosti prilagodi z zgoraj opisanimi gumbi. To pomeni: hitrejša hitrost je višje hlajenje. Po potrebi se vklopi detektor gibanja, ki napravi omogoča zagon, ko je nekdo v bližini. V nasprotnem primeru se po hladnem zraku hladilnik ponovno izklopi po približno 10 urah, ker je treba vodo dopolniti.

Potem pa samo nadaljujte, kot je že opisano.

Klimatska naprava Fresh-R

Katere so prednosti in slabosti Fresh-R?

Vsak pripomoček ima svoje prednosti in slabosti, ki jih morate preveriti pred nakupom. Zato, ko smo povzeli vse parametre in jih jasno predstavili:

koristi

 • več funkcij v eni
 • enostavno upravljanje
 • Napajanje preko USB
 • 10-urno kilometrino naenkrat
 • tudi na poti dobra alternativa

slabosti

 • ni znano

Zračni hladilnik deluje do 10 ur naenkrat, medtem ko drugi prihajajo le do 5 do 6 ur. Z lahkoto ga lahko sprejmemo na poti in v vsaki hotelski sobi zagotovimo pravo hladnost. Poleg tega je električno napajanje enostavno krmiliti prek USB. To pomeni, da če imate laptop z vami, lahko preprosto priključite Fresh-R tam, ali uporabite ustrezen vtič adapter, ki nato pride v vtičnico. V skladu s tem ni drugih težav med državami v drugih standardih. Koristi so praktično očitne.

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Splošni preskus Fresh-R in značilnosti kakovosti

Klimatsko Fresh-R smo podrobneje pogledali in želeli smo jo preizkusiti. Prvič, zračni hladilec izgleda zelo enostaven za rokovanje, rokovanje je zelo enostavno. Nekdo, ki še nikoli ni imel ničesar opraviti s tem, dejansko opravi vse to sam od sebe, predvsem pa je pomembno, da napolnimo vodo, preden jo vklopimo. Klimatska naprava nato počasi ali zmerno ohladi temperaturo v prostoru, najsi gre za spalnico ali dnevno sobo. Potrebno je nekaj časa, da se ohladi enakomerno, vendar bo ta temperatura ostala nespremenjena. Trajanje 10 ur je dobro, dobili smo ga pod 10 urami. Detektor gibanja deluje tudi brezhibno.

Napravo smo dali tudi kolegu, ki je vedno imel težave s suhim nosom in ga večkrat preizkusila. Ponoči se je pritoževala o veliko manj težav in se počutila veliko bolje na splošno. Zato želimo dati napravi dobro oceno in jo priporočiti. Vidimo kakovost izdelave in predstavitve.

Urad Fresh-R

General Fresh-R izkušnje in mnenja

V našem testu in tudi v raziskavi smo iskali nadaljnja mnenja, ki so jih dobili ljudje, ki so že pridobili izkušnje z izdelkom. Izkušnje, ki smo jih našli, so bile dosledno pozitivne, zato menimo, da so se z napravo zelo dobro soočile. Mnogi uporabniki radovedno priporočajo zračni hladilnik in menijo, da vsakomur daje dobro alternativo običajnim klimatskim napravam. Dodatne izkušnje strank so na voljo preko te povezave! *

Ali obstajajo znane težave Fresh-R?

Klimatska naprava pri delu z njo ni povzročala težav. Velika prednost je v tem, da je čas, ki ga je dobro izkoristil, podan kot izraz. Medtem pa imajo druge naprave, ki delujejo le pet ali šest ur naenkrat, težave ponoči, ko je naenkrat prazen rezervoar za vodo. Vendar pa to ni veljalo za ta zračni hladilnik.

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Kje lahko kupim Fresh-R?

Napravo je najbolje kupiti neposredno pri proizvajalcu. To ponuja svoje izdelke na spletu na svoji domači strani. Obstajajo tudi ti graduirane cene, kjer lahko dobite več naprav po znižani preferenčni ceni. V tem primeru je mogoče z napravo opremiti tudi več prostorov in naprave ni treba nenehno vleči od A do B. Proizvajalec ponuja tudi začasno brezplačno dostavo. To je zelo hitro in zato po naročilu naprave v nekaj delovnih dneh po naročilu. Ni res bolje. Poleg tega ponudnik ponuja dodatno 3-letno garancijo, ki jo je mogoče kupiti še dodatno, da se zagotovi še večja varnost.

Sveža sobna temperatura

Fresh-R Tehnični podatki

O tehničnih podrobnostih hladilnika zraka je relativno malo znanih. Tukaj je povzetek tega, kar vemo:

 • Detektor gibanja
 • tri stopnje hitrosti
 • Napajanje preko USB

Na splošno je to vse, kar morate vedeti o tej napravi. Majhen je in kompakten, enostaven za vožnjo in rezervoar za vodo zagotavlja do 10 ur dela. Ker je naprava priključena na napajanje preko USB-ja, se lahko domneva, da porabi relativno malo energije in je tako veliko pred velikim nasprotnikom klimatske naprave.

Fresh-R ocena in priporočilo

Skratka, menimo, da je ta naprava odlična alternativa za tipično klimatsko napravo, saj ima veliko funkcij in ohlaja prostor tudi in veliko bolj učinkovito. Zato ga lahko priporočamo drugim in verjamemo, da je to obogatitev za vse, ki poleti ne želijo znojiti in imajo morda celo težave s suhim nosom. Od nas tako resnično priporočilo!

Informacije o dobavitelju ali partnerju za pošiljanje

Proizvod prodaja podjetje Hyper Sls Ltd s sedežem v Hong Kongu. Tukaj so vse informacije, ki jih imamo o tem:

 •     Hyper Sls Ltd
 •     7 / F, Zgradba Grande
 •     398-402 Cesta Kwun Tong, Kowloon, Hong Kong

Nadaljnjih informacij o ponudniku nismo mogli določiti.

Seznam virov in nadaljnje povezave
 1. https://www.mimovrste.com/klimatske-naprave

Fresh-R

8.5
Material 8.5
Uporaba 9.0
Uporabite 8.5
Cena 8.0
Previous Post
Provitalan
dodatki k prehrani Zmanjšanje

Provitalan Mnenja, cene in nakup

Next Post
Crystal eLUXir
Izdelki Za Nego Lasje

Crystal eLUXir Mnenja, cene in nakup