Ling Fluent Mnenja, mnenja, cene in nakup

Učenje tujih jezikov ni vedno enostavno. Poleg tega je vedno težko najti usposobljenega učitelja, ki te uči, da jih razumete. V večini šol, kjer lahko tečete, pa tudi učite tuje jezike, vendar pa koncept sledi učenju v obdobju nekaj tednov ali mesecev. Začetnemu tečaju sledi napredni tečaj in šele tak tedaj pride v krog tistih, ki se tudi naučijo besedišča uporabe, s katerimi se lahko potuje v to državo in ustrezno izrazi. Ling Fluent je multimedijska platforma, ki omogoča učenje tujega jezika brez predhodnega znanja v 4 tednih. Zato smo preučili koncept in želeli bi pojasniti, kakšne koristi ponuja platforma.

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Kaj je Ling Fluent?

ling fluentLing Fluent je platforma, ki je že navdušila na tisoče ljudi. Platforma omogoča učenje enega od skupno 8 tujih jezikov. Vključuje:

 • angleščina
 • Nemščina
 • Španščina
 • Francoski
 • Norwegian
 • Švedsko
 • Italijanščina
 • nizozemščino

Koncept, ki se zasleduje na tej platformi, ne deluje le pri stojnem učenju besedišča in poznejši kombinaciji slovnice in jezika. Prav tako zahteva različne čute za hitro in učinkovito uveljavljanje jezika. Sistem temelji na različnih zavihkih, ki vsebujejo besedo in izraz, tvorita kontekstni stavek in hkrati je na voljo prevod in slike, s katerimi lahko uporabnik poveže besedo. Učenje je veliko boljše in jezik se je naučil hitreje.

Za koga je primeren Ling Fluent?

Portal je namenjen vsem, ki želijo čim hitreje in učinkoviteje učiti tuji jezik. Že več tisoč je registrirano pri storitvi in ​​se učijo enega od osmih jezikov. Starost ni pomembna, saj se tako kot najstniki naučijo različnih jezikov, pa tudi starejša oseba, ki želi izvedeti več. Portal je torej primeren za vsakogar, ki ga preprosto zanima v drugih jezikih.

Kako je strukturirana vsebina Ling Fluent?

Portal Ling Fluent deli svoje programe in programe v tri različne kategorije. Vse tri se ukvarjajo z učenjem jezika, vendar se vsebina nekoliko razlikuje. Tukaj je kratek pregled vsebine:

osnovna:

 • 1500 indeksnih kartic z besedami
 • 15 predmetnih kategorij
 • približno 100 besed za vsako temo
 • dostop do učnega gradiva za 6 mesecev kadarkoli

na:

 • 5.000 indeksnih kartic z besedami
 • 25 kategorij
 • približno 100 besed za vsako temo
 • dostop do učnega gradiva za 12 mesecev kadarkoli

Vip:

 • 5.000 indeksnih kartic z besedami
 • 25 kategorij
 • približno 100 besed za vsako temo
 • dostop do učnega gradiva za nedoločen čas kadarkoli

To pomeni, odvisno od intenzivnosti, ki ga želite naučiti vsakega jezika, obstaja ustrezen paket. Če želite biti seznanjeni z jezikom, si pro ali VIP paket za vas ustreza. Ljudje, ki se želijo naučiti jezikovnega načela, imajo v osnovnem paketu velike prednosti. Torej je pravi pot za vse.

Splošni test Ling Fluent

Prav tako smo si želeli podrobneje ogledati vsebino koncepta in najprej rezervirali osnovni paket, da se seznanimo z enim od osmih jezikov. Učni materiali so dostopni ne le na računalniku, pač pa tudi na pametnem ali tabličnem računalniku, kar je še posebej priročno, če na primer potujete veliko. Na primer, učne enote se lahko učijo tudi na poslovnih potovanjih, ki jih sicer ni mogoče pridobiti. Na poti v vlak je tudi učenje preprosto. Aplikacije in programi so zasnovani tako, da so lahki in razumljivi, kar omogoča enostavno uporabo in dostopnost v vsakem trenutku. Učite se na drugačen način kot v šoli, bolj verjetno je, da se boste zataknili, kar vam pomaga, da se učite veliko hitreje. Razlog za to je koncept združevanja besed s situacijami ali slikami. Dejstvo, da je tudi glas, hitro se učiš, kako pravilno izgovoriti in potem lahko greš na drugo besedo. Z rednim ponavljanjem je jezik v kratkem času razumljiv in tako smo v treh do štirih tednih uspeli naučiti načela jezika in nato podrobneje prebrali. Še enkrat, platforma ponuja potreben besednjak in indeksne kartice, ki jih potrebujete. Sistem deluje, čeprav v prvi vrsti morda ne bo videti tako. To je bilo dokazano v različnih študijah ali vsaj podobnem sistemu. Ljudje povezujejo stvari s podobami veliko bolje, s čimer hitro in učinkovito učijo, ta koncept pa je bil uporabljen tudi za to platformo. Na splošno smo bili zelo zadovoljni z njo, vendar priporočamo, da nekdo knjige pro ali vip različico, če želijo nadaljevati študij jezika.

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Splošne izkušnje Ling Fluent

Mnogi ljudje imajo težave pri učenju jezikov. Uporabljajo različne tečaje z univerz ali podobnih institucij. Ti tečaji niso le dragi, ampak pogosto ne pomagajo, kot bi si upali. Zato so nekateri poskusili to storitev in bili presenečeni nad rezultati, kakršni smo. Na splošno so povratne informacije zelo dobre in znova in znova je povezana s slikami, ker ljudje lahko bolje zapomnijo besedišče in osnovne značilnosti jezika. Ni jih težko naučiti, zato ni niti pritiska, ki ga mnoga šola pozna. Starejši ljudje prav tako zelo izkoristijo storitev in so zadovoljni, da se učijo jezik tudi v nekoliko starejši starosti, če bi šli na počitnice. Skepticizem o storitvi je bil prisoten tudi v nekaterih, vendar so ga hitro odpravili po tem, ko so preprosto poskusili program. O tej povezavi tukaj boste našli več mnenj in izkušenj s strankami!

Kakšne so prednosti in slabosti Ling Fluent?

Kot pri vsaki storitvi obstaja nekaj stvari, ki jih je treba izpostaviti pred odločitvijo. Oglejmo si prednosti in slabosti, ki jih lahko pridobimo prek platforme, in kaj bi lahko bil razlog, zakaj bi se lahko odločili proti temu:

prednosti:

 • se učite od koder želite
 • enostaven dostop
 • posebne in razumljive aplikacije
 • povezava s slikami
 • možno tudi kot glasovni izpis
 • hitro in učinkovito učenje

slabosti:

 • Dostop je omejen na Basic in Pro pakete
 • Z določenim časovnim pritiskom je mogoče

Edina pomanjkljivost paketa je, da dobite pod pritiskom, ko ste rezervirali paket. Po obdobju 6 ali 12 mesecev se dostop ponovno izklopi, če ste rezervirali paket Pro ali Basic. Žal v splošnem življenju se zgodi zelo hitro, da nekaj preprečuje, da se lahko naučite, kot želite. Kljub temu si ga preprosto poskusite. Prednosti so očitne v vsakem primeru.

Kje lahko kupim Ling Fluent?

Neposredno po domači strani programa lahko rezervirate dostop. Za to se morate prijaviti na tečaj in nato neposredno dostopati do začetka učenja. V obrazcu za naročanje so le ti podatki o sebi, vključno z imenom, naslovom, e-poštnim naslovom in telefonsko številko.

Kakšni so stroški Ling Fluent?

Ling Fluent običajno prodaja dostop za 120 evrov. Če pa ga ulovite v obdobju ponudbe, lahko pričakujete ceno približno 49 evrov. Ponudbe so vedno drugačne, zato je priporočljivo najprej pogledati stran in nato odločiti, kako se prijaviti na platformo.

Zaključek izdelka

Ling Fluent priporočamo po liniji. S tem programom učenje več jezikov ni problem. Predvsem vam daje dostop do vsega, kar potrebujete za učenje. Izgovorijo se besednjak in besedni zvezki, ki so povezani z različnimi slikami, kar močno olajša učenje jezikov. Prav tako so na voljo glasovni posnetki, ki jih je veliko lažje orientirati. Po tej službi se lahko v 4 tednih naučimo jezik in tudi to izkušnjo smo imeli v našem testu. Pomembna točka: eden se nauči govoriti tekoče, kar pogosto ni tako na univerzah ali podobnih institucijah. In lahko celo odidete na dopust z družino, da tam govorite.

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Posebni nasveti za učenje jezikov

Če želite izvedeti jezik, ni nujno, da je drago pot, za katerega se prijavite. Pogosto so zadostni drugi atributi, ki jih tečaj izpolnjuje za učenje jezika, kot na primer pri Ling Fluentu. Vendar pa je nekaj malih nasvetov, ki jih jemljejo domov, kar vam še bolje pomaga. Po eni strani: kdo se počuti motiviran in odločen, se bo jezik bolje naučil od nekoga, ki je pod pritiskom. Eno se podeli na učenje jezika določene obveznosti. Ker nič ne izhaja iz nič. Dnevno učenje besedišča in slovnice pomaga govoriti jezik tekoče. Vendar pa to zahteva tudi pravi program, ki izpolnjuje pričakovanja, ki jih pričakujete od jezika. In to ne pomeni nujno vedno visoke cene.

Učenje tujih jezikov postaja vse bolj in bolj priljubljeno, zlasti med mladimi, ki se zavedajo pomena teh sposobnosti na trgu dela. Vedno se želijo naučiti tujih jezikov tudi starejši ljudje, ki iščejo delo v tujini. Na trgu obstaja veliko metod, katerih cilj je razširiti vaš besednjak v tujem jeziku, nekateri pa so precej abstraktni. Nekateri se zdijo smešni na prvi pogled, drugi so resnično učinkoviti in vam lahko pomagajo obvladati več jezikov v kratkem času. Ling Fluent, inovativna platforma za e-učenje, je ena od takih rešitev. Zakaj je ta rešitev edinstvena?

Avtor Ling Fluent, edinstven način poučevanja tujih jezikov, je Leo Anders, briljanten poligglot. Pri razvoju te metode je opozoril, da se človeški možgani hitreje ukvarjajo s asimilacijo tujih besed, katerih pomen preprosto ne ve. To je spodbudilo k temu, da razmišlja o teh vidikih in zaključil, da je optimalna rešitev najprej videti novo besedo, potem jo slišati v stavku in le na koncu ugotoviti, kaj resnično pomeni. Tako se otroci učijo, in kot veste, je v otroštvu, da človeški možgani čim prej zbirajo informacije.

Skozi to metodo učenja besedišča v otroštvu se v možganih ustvari zelo gosta mreža močnih povezav, zaradi česar je nemogoče pozabiti besedo, ko jo zapomni. Ko se naučite nove fraze, se vključita hemisfera možganov: pravica zajame ustno sporočilo, levo pa spremno sliko. Zahvaljujoč posnetemu izgovorju se v učnem procesu ukvarjamo z občutkom sluha. Ta metoda pospeši učni proces, tako da zmanjša čas, potreben za obvladovanje tujih jezikov do petkrat! Zato se lahko naučite novega jezika v samo 30 dneh in si zapomnite približno 200 novih besed na dan. Še več, vi ste tisti, ki se odločite, kdaj in za koliko časa se boste naučili – ni „preobremenjenega“ kurikuluma, v katerem morate pridobiti opeko z opeko.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Ling Fluent
Author Rating
41star1star1star1stargray
Previous Post
hondocream test
zdravje

Hondrocream Mnenja, mnenja, cene in nakup

Next Post
RealQuit
zdravje

RealQuit Mnenja, mnenja, cene in nakup