Multilan Active Mnenja, mnenja, cene in nakup

Multilan Active – Uho je zapleten del telesa, sestavljen iz več različnih komor. Vsakdo lahko dobi ušesno okužbo, vendar odrasli prejmejo manj kot otroci. Če se ušesne okužbe ne zdravijo takoj, lahko povzročijo zaplete. Okužbe ušesa lahko udarijo v katerikoli od teh komor in povzročijo različne simptome. Za zagotovitev zdravljenja ušesnih okužb vam bo zdravnik verjetno prosil za simptome. Glavni simptom ušesne okužbe je ušes, vendar so nekateri drugi pogosti simptomi:

 • zvišana telesna temperatura
 • Vlečenje ali drgnjenje ušesa
 • Potrošnja manj kot običajno
 • težave s spanjem
 • tekočina iz enega ali obeh ušes

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Multilan ActiveUho sestavljajo trije deli – zunanje uho, srednje uho in notranje uho. Srednje uho se povezuje z zadnjim delom vratu in nosu z Eustachian cevko. Če ima vaš otrok mrzlico, izcedek iz nosu, alergije ali vneto grlo, lahko Eustahijeva cev blokira, kar povzroči, da se tekočina umakne v srednje uho. Ta varnostna kopija se hitro okuži z bakterijami ali virusi, ki povzročajo otekanje bobničevine, kar povzroča bolečine in stanje, znano kot akutni nosilec otitisa ali okužbo srednjega ušesa.

Okužbe z ušesi niso tako pogoste pri odraslih kot pri otrocih, čeprav so lahko resnejše. Zdravnik mora skrbno nadzorovati in diagnosticirati simptome ušesnih okužb pri odraslih, da bi se izognili kakršnim koli zapletom. Nekatere situacije in dejavnosti povzročajo, da so nekateri ljudje bolj verjetno, da imajo okužbe ušesa kot drugi. Vendar pa lahko uporabite nekaj korakov za preprečevanje in zdravljenje. Multilan Active je najboljše zdravilo za zdravljenje težav s sluhom.

Kaj je Multilan Active?

Multilan Active spada v skupino zdravil, ki se imenujejo analgetiki (analgetiki) in antipiretiki (antipiretiki). Natančen mehanizem delovanja tega zdravila ni znan. Lahko zmanjša proizvodnjo prostaglandinov v možganih. Prostaglandini so kemične snovi, ki povzročajo vnetje in otekanje. To razbremeni bolečine v bronasto membrano, s čimer se dvigne prag bolečine, to je zahteva več bolečine, preden se oseba počuti. S svojim delovanjem zmanjša zvišano telesno temperaturo v središču regulacije toplote v možganih. Natančneje, center poveča telesno temperaturo, ko je temperatura povišana.

Ta zdravilo je zmanjševalec bolečin in vročine. Zdravilo Multilan Active se uporablja za zdravljenje številnih stanj, kot so glavoboli, ušesne bolezni, bolečine v mišicah, artritis, bolečine v hrbtu, zobobolniki, prehladi in vročice.

Vzroki za ušesno okužbo

Infekcijske uhline pri odraslih običajno povzročajo mikroorganizmi, kot so virusi, glive ali bakterije. Način okužbe osebe pogosto določi vrsto okužene okužbe. Ljudje z oslabljenim imunskim sistemom ali vnetjem v ušesnih strukturah so lahko bolj dovzetni za ušesne okužbe kot drugi. Diabetes je še en dejavnik tveganja, ki bi lahko nekdo bolj dovzeten za ušesne okužbe. Ljudje s kroničnimi kožnimi pogoji, vključno z ekcemom ali psoriazo, so lahko tudi dovzetni za okužbe zunanjih ušes.

Multilan Aktive neželeni učinki

Ustrezno uporabljeni neželeni učinki zdravila Multilan Active niso pogosti. Najpogostejši neželeni učinki so izpuščaj, navzea in glavoboli.

Drugi pomembni neželeni učinki so:

 • preobčutljivostne reakcije
 • resne kožne reakcije
 • Poškodbe ledvic
 • Anemija
 • zmanjšanje števila trombocitov v krvi (trombocitopenija)

Multilan Active – sestavina, ki se uporablja pri izdelavi te kapsule

Multilan Active je zdravilo proti bolečinam, podobno kot aspirin. To je pogosto v kombinaciji z opioidi, kot kodein in dihidrokodein, da bi proizvedli močnejši analgetik.

Pomožne snovi so: butilparabena, natrijeva karboksimetilceluloza, celuloza, koruzni škrob, FD & C rumena št 10, natrijeva sol edetatu dinatrijevega, FD & C Blue # 1, FD & C rdeča št 40, želatina, hipromeloza, črni železov oksid, oksid rdeče železo, rumeni železov oksid, magnezijev stearat,

Prednosti uporabe tega tableta:

 • To zdravilo ne vpliva na učinkovitost acetilsalicilne kisline pri zdravljenju bolezni srca.
 • Multilan Active je varnejša izbira za bolnike z okužbo srca in ušesa.
 • To zdravilo odpravlja bolečine (glavobol, zobobol, bolečine v hrbtu, osteoartritis)

Pomanjkljivosti Multilan Active:

 • Lahko povzroči poškodbe jeter in ledvic
 • Lahko povzroči kožni izpuščaj / srbenje
 • Težave z dihanjem

Kako učinkovito uporabljati to zdravilo (odmerek):

 • Odmerek za odrasle znaša od 325 do 650 mg vsake 4 ure ali 500 mg vsakih 8 ur pri uporabi pripravkov s takojšnjim sproščanjem.
 • Odmerek za kapsulo s podaljšanim sproščanjem je 1300 mg vsakih 8 ur.
 • Največji dnevni odmerek je 4 grama.
 • Peroralni odmerek za otroka je odvisen od starosti in telesne teže otroka. Če je manj kot 12 let dozirna je 10-15 mg / kg vsakih 6-8 ur, in ne več kot 2,6 g / dan (5 odmerkov). Pri starosti 12 let odmerek je 40-60 mg / kg na dan, vsakih šest ur in ne manj kot 3,75 g / dan (5 odmerkov).

Multilan Active – Kje kupiti to drogo?

Spodaj je neposredna povezava do nakupa, kjer lahko kupite to zdravilo:

Splošni nasveti za preprečevanje ušes

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Nekatere enostavne dnevne aktivnosti pomagajo preprečiti veliko ušesnih okužb. Nekateri osnovni nasveti o higieni in življenjskem slogu bodo tudi pomagali pri preprečevanju. Zapiranje kajenja je pomemben korak pri preprečevanju zgornjih dihalnih poti in okužb v ušesih. Kajenje neposredno poškoduje občutljiva tkiva v tem delu telesa, prav tako pa zmanjšuje učinkovitost imunskega sistema telesa. Prav tako povzroča vnetje.

Zunanje uho je primerno očistiti in posušiti po kopanju ali kopanju. Strokovnjaki priporočajo uporabo ušesnih čepkov, da bi se izognili akumulaciji vode v ušesih. Prav tako lahko pomaga brisačo in brisačo, ki posuši ušesa takoj po kopanju.

Oseba ne sme uporabljati bombažnih blazinic ali drugih predmetov za čiščenje ušes, saj lahko poškoduje ušesni kanal in bobniček, kar vodi do okužbe. Redno pranje rok lahko prepreči širjenje bakterij, ki lahko povzročijo ušesne bolezni. Vsakdo, ki poskuša preprečiti ušesne okužbe, bi se prav tako moral izogibati prstom v ušesih ali blizu njih.

Osebe z alergijami se morajo izogibati povzročanju alergij, kolikor je mogoče, za zmanjšanje vnetja in nastanek sluzi, ki bi lahko prispevala k okužbi. Zdravljenje tako sezonskih alergij kot kožnih bolezni je še en potreben korak pri preprečevanju ušesnih okužb.

Povratne informacije uporabnikov o Multilan Active

Uporabljam ga nekajkrat na teden, v primeru eksplozije bolečine kronične bolečine v ušesu, ki se zdi bolje kot dodatno jakost in dłużej.Nie sem se zanašajo na moji oksikodon delati toliko, zdaj, ko sem ga vzeli za nekatere echo, da niso vsi eksplozija bolečine enako konča in sem še vedno uporabljajo eden od mojih oksykodonów, sem dovoljeno do 4 na dan, zdaj pa vzamem eno ali dve, saj sem začel z uporabo Active 8 ur Multilan Active uporabljam tudi trgovske blagovne znamke in deluje prav tako dobro. – Anonimno – Evropa

Vzel sem eno kapsulo pred spanjem za en teden, ki vam pomagajo spati (artritis), sem imel visok krvni tlak in reakcije częstoskurczu.Ale ustavil, da bi ne glede dodatne naslednje redne Meds. enkrat sem ga vzel približno mesec dni kasneje, je imel isto reakcijo, le veliko slabše, sem spoznal, kaj je bil razlog, da se ni nikoli več, in država ni vrnil po treh mesecih, moji zdravniki niso bili seznanjeni z reakcijo te droge – Soldiermom – Nizozemska

Začel sem jemati to zdravilo zaradi bolečin v ušesu, to je močna stvar, zato nikoli nisem vzel več kot 1000 miligramov (2 Multilan Active) hkrati. Največji dnevni odmerek je 4000 miligramov, vendar nikoli ne potrebujem (ed) dovolj; približno polovica tega ne trik za mene nisem imela nobenih negativnih stranskih učinkov, vendar me skrbi, da lahko postanejo odvisni od nje, če ne počisti kmalu. Prebral sem, kaj lahko naredi z jetri določene osebe … – Brookie Kooky – Poljska

To zdravilo pomaga, mi toliko moje bolečine, smo ponavadi počutijo v sredini valja ponoči, saj ponoči je bolečina najhujša, in od časa do časa sem jo sprejme, in se počutim super in se ne more dobro spati, in se počutim bolje v naslednjih nekaj dni – Reneefrendewey – Kenija

Moj sin je tri dni, ki trpijo zaradi visoke telesne temperature, in sem ga imel na multilane vsake 4 ure, vendar se je odločil poskusiti Tylenol v svojem rednem režimu, vendar to ni delo, in njegova vročina še vedno raste. to je edina stvar, ki je delala zanj. – Vera – NY

Ch17: 49 11.03.2018ociaż imajo stranski učinek suhih ust, in blago vrtoglavica, bolečine v dobi tisto, kar bi morala, suha usta nastane, ko traja 4 ure ali več v 12 ur Vrtoglavica je bolj neposreden, po 1. h po prebavilih, vendar se razpršijo 1 uro po zaužitju. – Anonimno – Španija

Verjamem, da obstaja veliko prednosti zdravljenja s sprejetjem te kapsule za okužbo z ušesom. Je varen, poceni in ne zahteva zdravniškega recepta. Poleg tega je na voljo skoraj povsod in zato je udobno. Od mene ni bilo stranskih učinkov zdravljenja. – Zathey – Singapur

Ne dela nič za bolečino, bodisi zobobol, ušesa, bolečine v hrbtu, glavobol. Moram ga vzeti v tako velikih odmerkih, tudi z majhnim vplivom, za katerega se bojim prevelikega odmerka. 4000 mg na dan je maksimalno na dan za osebo. To lahko storim tako enostavno. Bojim se, da se lahko ubijem s prevelikim odmerkom, ali je to res? – Koke – Italija

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Multilan Aktive aplikacije

Čeprav so ušesne bolezni boleče in neprijetne, zagotovo ne ogrožajo življenja. Večina zdravnikov prakticira „čakati in videti“ 72 ur pred predpisovanjem, ker se bo veliko ušesnih okužb ustavilo ob istem času. Včasih starši lahko poskusijo celo vrsto home remedies za ušesne okužbe, kar je lahko olajšanje.

Pred uporabo tega zdravila obvestite svojega zdravnika ali farmacevta, če ste alergični na to zdravilo; ali če imate kakšno drugo alergijo. Ta Multilan Aktive lahko vsebuje neaktivne sestavine, ki lahko povzročijo alergične reakcije ali druge težave. Za več informacij se posvetujte s svojim farmacevtom. Tekoči proizvodi, žvečljive Multilan Active ali raztopine / šumeče Multilan Active lahko vsebujejo sladkor ali aspartam.

V primeru diabetesa, PKU ali drugih pogojev, ki zahtevajo zmanjšanje / izogibanje teh snovi v prehrani, je treba paziti. Če pride do katerega od teh bolezni, se za varno uporabo teh zdravil prosite svojega zdravnika ali farmacevta. Če ste noseči, obvestite svojega zdravnika pred uporabo tega zdravila. Acetaminofen prehaja v materino mleko. Pred dojenjem se posvetujte s svojim zdravnikom.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Multilan Active
Author Rating
41star1star1star1stargray
Previous Post
Eco Slim
dodatki k prehrani

Eco Slim Mnenja, mnenja, cene in nakup

Next Post
Choco Lite
dodatki k prehrani

Choco Lite Mnenja, mnenja, cene in nakup