PhotoLemur Mnenja, mnenja, cene in nakup

Vsakdo, ki te dni veliko potuje po internetu, ve, da so socialne mreže uspešne le, če objavite prave  slike. Ampak strel selfie je vse, kar je lepo, če si za trenutek pogledaš. Poleg počitniških posnetkov, posnetkov iz drugih vsakdanjih situacij ali podobnega. Vendar pa dobra programska oprema za urejanje slik stane majhno bogastvo. Poleg tega moramo najprej delati, da bi dobili celoten pogled in kot rezultat dobili odlično sliko. PhotoLemur, na drugi strani, je programska oprema za popravljanje slike, ki je enostavna za uporabo in lahko prinaša odlične rezultate. Danes smo se ukvarjali s tem programom, poudarjali njegove prednosti in slabosti ter ga še dodatno testirali. Vsi podatki, ki smo jih povzeli spodaj.photolemur

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Kaj je PhotoLemur?

Če ste malo znani z računalnikom, boste poznali programe, kot je CorelDraw ali Photoshop. Čeprav je ta programska oprema verjetno najboljša od najboljših, ne morejo si vsi privoščiti. Druga stvar je, da se morate z njimi ukvarjati nekaj časa, da boste vedeli, kakšne učinke lahko dejansko dosežete na slikah. Ker v programih ni standardnega priporočila. To je drugačno v PhotoLemur za urejanje slik, ki je predstavljen tukaj. Natančno ve natančno o fotografijah in omogoča, da fotografija sije v pravi luči. Tako lahko enostavno objavite na spletu ali dobite dobro predlogo za tiskanje. Program uporablja najsodobnejšo tehnologijo, ki samodejno določa procese, analizira sliko in ustrezno popravi. Kar prihaja, je lepa slika, ki jo želite samo prikazati. Na voljo je za Windows in Apple Macintosh in je zato odlična alternativa dragim programom za vsakega uporabnika, ki na žalost pogosto ne razume.

Za koga je PhotoLemur pravi izdelek?

Za vsakogar, ki bi želel delati s korekcijo slike. Za tiste, ki stalno fotografirajo, vendar se v zadnjem trenutku odločijo, da jih ne bodo objavljali na spletu. Prav tako fotografi koristijo dejstvo, da se že pripravljajo na svoje fotografije, da bi bile fotografije edinstvene. Vendar pa se slika ne odlično pripravi. Programska oprema naredi ostalo. Prav tako je idealna za tiste, ki želijo samo narediti več svojih slik. Ker ne deluje le na izpostavljenosti. Podobno lahko vidite podrobnosti, ki so bile prej obravnavane kot izgubljene. Podobno so obrazi popolnoma opaženi, osvetlitev se je povečala in barve prinesle v ospredje. Popravljanje slike je v bistvu nekaj za vsakogar, ki bi rad dal več iz njegovih slik, vendar se ni naučil, kako ravnati z urejanjem slik, ali preprosto želite, da je enostavno.

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Podrobnosti PhotoLemur

Kateri procesi podpira program, tako bodo mnogi vprašali. Tukaj je nekaj odgovorov:

 •  Obnova barve
 •  Specialno delo v nebesih
 •  Belichtungskorrektur
 •  Izboljšanje listja
 •  Inteligentno odstranjevanje hlapov

in še veliko več funkcij, kot je primerjava pred in po.

Program omogoča, da vzamete motečo tančico iz slik. Hkrati se izpostavljenost uresničuje. Nebesa so Ahilove višine za številne fotografe. S to programsko opremo za urejanje slik pa to ni več problem in se zgodi s preprostim klikom miške. Program pridobi izgubljene podatke s pomočjo obnove barve in zagotavlja listje, ki je za resnično podrobno listje. Ker niso samo ljudje motiv mnogih fotografov. Tudi fotografiranje narave in vse okoli njih je privlačna za mnoge. Toda podrobnosti so pogosto izgubljene. Dober primer je, na primer, izgled lepega vremena na fotografijah. Tu program zagotavlja, da je sončno vreme pravilno prikazano na slikah in kako se v času snemanja ne bi osramotil le nasmeh na obrazu fotografa.

Kako naj uporabljam izdelek?

Kdo je program namestil na računalnik, ki se lahko dejansko začne neposredno. Namreč, z uvažanjem slike iz trdega diska v program ali odpiranjem in nastavljanjem nastavitev. Te jih preprosto razložite preko menija. Prijetna stvar je, da se slika po shranjevanju slike ne shrani neposredno. Tako lahko preizkusite posamezne učinke in preverite, kaj dejansko izgleda najbolje. Potem pa se odločite, da shranite sliko. Program deluje popolnoma neodvisno, ne da bi morali imeti določene nastavitve. Urejanje slik še nikoli ni bilo lažje. Popravek slike samodejno izračuna parametre fotografije in natančno prilagodi želene učinke na sliko. Praktično ni le še ena plast na sliki, ki je postavljena ali odstranjena, temveč konkretno deluje s sliko in njenimi podatki, zaradi česar je vsa stvar tako preprosta in enostavna. Nato se slika shrani le v ustrezno mapo, kjer jo lahko končno ohranimo za vedno.

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Kakšne so prednosti in slabosti programa PhotoLemur?

Z vsakim pripomočkom obstajajo različne prednosti in pomanjkljivosti, o katerih bi morali najprej obvestiti. Torej lahko izključite, da ste slabo kupili. Zato smo tu enkrat povzeli vse prednosti in slabosti.

koristi

 •  Enostavno delovanje brez predhodnega usposabljanja
 • Lahko namestite
 • za Windows in Mac

Program deluje neposredno z informacijami o sliki

 •  Možni so različni učinki
 • Urejanje slik z miško
 • Pred in po primerjavi
 • slabosti
 • no znana

Prednosti te obdelave slike so očitne. Močna prednost je, da vam ni treba najprej opraviti usposabljanja ali celo študirati, da bi razumeli programsko opremo. Tukaj vse teče s preprostim klikom miške in vse napake je mogoče razveljaviti. Tako se ustvari lepa in uravnotežena fotografija, ki je bila popravljena, a ni popolnoma spremenjena. Na voljo je za Windows in Macintosh, zato je namenjen vsem. Drugi proizvajalci pogosto zaračunavajo precejšnjo dodatno opremo za prodajo programov za Macintosh, pri pripravi samostojnih podjetnikov, ki želijo zaslužiti denar s fotografijami ali drugimi umetniki, za dober začetek samozaposlitve. Ta programska oprema ni problem, čeprav. Program je prav tako enostaven za uporabo vsakogar, ki preprosto želi zasebno povečati svoje fotografije.

Splošni test PhotoLemur

Seveda smo želeli vedeti več o tem in uredili različne posnetke s programom. Najprej na namestitev: to je bilo popolnoma enostavno. Program ima nekaj osnovnih nastavitev, ki jih lahko po potrebi prilagodite. Nato odprete fotografijo, ki jo želite urediti, in lahko začnete takoj. Program za urejanje slik ponuja različne načine, s katerimi lahko preizkusite, kar deluje bolje. To je še posebej uporabno za fotografiranje različnih tem. Tako lahko naredite naravo malo bolj svetlejšo, počitnice pa vzamete Grauschleierja, ki jo želi dati, ko sonce ni v redu. Tudi s podrobnimi posnetki, nekateri od njih so veliko boljši v ospredju, zaradi česar je slika veliko bolj privlačna. Celo laični ljudje, ki smo jim dali program, da bi preizkusili, poročajo podobne izkušnje. Na splošno programska oprema pride zelo dobro in je opisana kot posebej enostavna. Tako povprečni potrošniki kot profesionalci izstopajo čudovito s programsko opremo in svojim fotografijam dajejo poseben dotik. To se izplača, če objavite veliko na internetu. Instagram, Facebook ali druge socialne mreže imajo koristi od teh programov, če želite biti tam prisotni. Vsekakor ga z veseljem lahko označimo kot priporočilo. PhotoLemur nam je dal dober vtis.

Splošne izkušnje PhotoLemur

Proizvajalec programske opreme opisuje, da je veliko zadovoljnih uporabnikov. Zato smo prebrali preglede na internetu in tam našli pozitivne povratne informacije. Program je enostaven za razumevanje in ga uporabljajo različni ljudje. Samozaposleni, samostojni fotografi, pa tudi posamezniki uporabljajo program s prednostmi in jih raje preučijo v kateremkoli drugem zapletenem programu, ki ga je treba razložiti. Zato vam je resnično korist, ki bi vam želeli priporočiti. Mnogi so zadovoljni. Nekateri negativni pregledi so pogosto imeli druge težave, kot je neustrezna programska oprema ali strojna oprema na računalniku ali računalniku Mac. Torej to ni enostavno posplošiti. Na splošno je bil program zelo dober in tako podpira rezultate testa.

Ali obstajajo težave z PhotoLemur?

Na splošno je program zelo prijazen do uporabnika. Vsakdo, ki zdaj pričakuje, da bo začel program in dobil vse, kar je samoumevno, je malo narobe. S tem se morate spoprijeti, da bi končno dobili trenutek trenutka. Vendar je to program veliko lažje obdelati kot katera koli druga programska oprema za urejanje slik. Zato ni resnična težava, ker je vključitev na softwares prisotna na vsakem nasprotniku.

Kje lahko kupim PhotoLemur?

Priročno, Amazon ponuja program po nizki ceni. Prednost je, da lahko običajno izberete prodajalca in nima nobene resnične pomanjkljivosti. Uporabite lahko Amazonov plačilni sistem in si zagotovite enake ugodnosti kot kateri koli drugi element, ki ga lahko kupite tam.

Pregled fotografije PhotoLemur

Na splošno priporočamo programsko opremo za obdelavo slik z užitkom. Popravek slike daje fotografij pravi dotik. Tako samozaposleni kot zasebniki, tudi če želijo zaslužiti denar z njim, se bodo imeli veliko zabave s programsko opremo pred in po.

AI tehnologija v PhotoLemur je programirana tako, da prepozna objekte, kot so obrazi, drevesa, nebo, listje in pokrajine ter razlikujejo med portreti, pokrajinami in makro fotografijami. Ko se slike naložijo, jih ocenimo in prilagodimo z naslednjimi tehnologijami:

 • Color Recovery: Obnovi ustrezne barve in nasičenost s takojšnjim prilagajanjem barv, tako da se lepo pojavijo.
 • Povečanje neba: loči oblake z neba, obnovi njihovo glasnost in poudari podrobnosti.
 • Kompenzacija osvetlitve: zazna in kompenzira netočne nastavitve osvetlitve.
 • Priprava naravne svetlobe: upošteva čas dneva v fotografiji in prilagaja tone, osvetlitev in kontrast, da bi prikazal naravne barve in razsvetljavo jutra, zvečer, zore ali mraka.
 • Izboljšanje listja: izbira posamezna drevesa, listje in druge vrste rastlin ali grmovja ter prilagaja barve, ostrino in druge značilnosti.
 • Zmanjševanje šuma: poišče in odstrani neželeni digitalni hrup, ki je posledica snemanja pri počasnih hitrostih zaklopa v situacijah slabe osvetlitve.
 • Smart Dehaze: zazna in odstrani nenaravno meglico, meglo, meglo, prah, smog in druge moteče elemente.
 • Tint Perfection: najde najboljšo rešitev za tinto – toplejše ali hladnejše – odvisno od več spremenljivk.
 • Face Retouching: zazna obraze, nato deluje za čiščenje vseh pomanjkljivosti ali pomanjkljivosti.
 • JPG Fix: ugotovi in ​​popravi napake v JPEG slikah, tako da preprečuje stiskanje artefakte.
 • RAW Processing: Analizira podatke v datotekah RAW in zagotavlja najboljše rezultate.
 • Horizon Straightening: Prilagodi rahlo off-kilter obzorja ali ozadja.

Verzije PhotoLemur iz 2.2.1 vključujejo korekcijo leč, ki je namenjena popravljanju izkrivljanja, kromatične aberacije in vinjetiranja ter se uporablja samodejno. PhotoLemur pravi, da se uporablja le po potrebi, zato ga lahko pustite ves čas. Vendar je v spustnem meniju onemogočeno prek nastavitev.

Summary
Review Date
Reviewed Item
PhotoLemur
Author Rating
41star1star1star1stargray
Previous Post
Drivelan Ultra
moški

Drivelan Ultra Mnenja, mnenja, cene in nakup

Next Post
oslim
dodatki k prehrani

Oslim Mnenja, mnenja, cene in nakup