Silane Guard Mnenja, mnenja, cene in nakup

Praske v barvi ali neurejeno obarvanje z leti dajejo avtomobilu pravilno obrabljen videz. Tisti, ki začnejo dovolj zgodaj, da bi zaščitili avtomobil pred takšnimi problemi, imajo še vedno nekaj, čeprav je avto nekoliko starejši. In seveda poveča vrednost nadaljnje prodaje, če barva ostane v dobri formi. Ampak kako je to resnično zagotovljeno? Večina lakov, ki jih je mogoče uporabiti po določeni starosti, nagibajo k strjevanju sloja barve navzdol, in tesnila uporabljajo le tanek sloj, ki se ne more braniti pred večino prask. Tako smo enkrat poskusili Silane Guard. Izdelek, ki avtomobilu zagotavlja odlično zaščito in zato vizualno izboljša vozilo. Oglejmo si to podrobno.

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Kaj je Silane Guard?

Silane GuardKako gre za grdi videz avtomobila v preteklih letih je zelo različna. Okoljski vplivi niso ravno nedolžni. Žuželke na avtocesti, rastlinski delci, ki plujejo po zraku na barvi in ​​se tam držijo, ali samo veje, ki potekajo ob strani avtomobila in se držijo svojih zapuščin. Dejstvo je, da vsak avtomobil potegne po določenem času, ne glede na to, ali gre za praske ali poskuse, ki smo jih naredili za odstranjevanje neugodnih okoljskih vplivov iz barve. Ne glede na to, ali so barvani polirni ali podobni tesnili – ne ustvarjajo enakega učinka kot Silane Guard. Izdelek je sestavljen iz tekočega kozarca vode, ki zapečati površino barve, a je precej močnejša od kakršne koli druge pečatke na trgu. Tukaj je pregled funkcij:

 • ščiti vse barve telesa
 • ustreza tipu in barvi vozila
 • varna zaščita pred majhnimi razpokami
 • tudi odbija vodo

Vsakdo, ki svoje avtomobile pravilno obravnava s proizvodom, bo imel približno eno leto miru v mislih pred kakršno koli škodo ali solzami, ki se zdijo neprivlačne. In aplikacija je tako preprosta. Telo koristi od njega, kot tudi vrednost vozila. Podobni učinki so bili že prikazani na zaslonih pametnih telefonov. Vendar pa je barvna zaščita nekoliko močnejša in primerna za pogoje vsakega vozila.

Za koga je Silane Guard pravi izdelek?

Vsakdo, ki pripisuje pomen svojemu avtomobilu in njegovemu izgledu, koristi od uporabe tega izdelka. Ker ne le ohranja čudovit videz barve, ampak tudi povečuje vrednost pri nadaljnji prodaji. Ker ni redko, je to dejavnik, če nekega dne želite kupiti nov avto in znova prodati star. Barva vedno preverja kupec in lahko znaša do štirimestne količine, če je čim bolj dobra. Tudi starejše barve imajo še vedno koristi od zdravljenja z izdelkom, ker je to osveženo in zaščiteno pred nadaljnjimi zunanjimi vplivi.

Tehnični podatki Silane Guard

Kaj vsebuje ta izdelek, zaradi česar je tako učinkovito? To smo enkrat pogledali. Izdelek izdeluje japonski proizvajalec, imenovan Wilson, in je enokomponentna sestava, ki je ni treba mešati dlje. Tesnilnik iz vodnega stekla je enostaven za uporabo in en paket traja približno 2 do 3 obdelave. Torej imate svetlo barvo skozi celo leto in lahko še naprej računate tudi na redno zdravljenje. Nadaljnje tehnične podrobnosti:

 • ščiti izvirno barvo karoserije
 • daje svoj sijajni videz
 • Poleg tega je vodoodbojna
 • ščiti pred manjšimi razpokami
 • Ščiti tudi z rednim perilom z močnejšim šamponom za avtomobile

Torej ne naredi ničesar, če hočeš temeljito čiščenje avtomobila po močnem onesnaženju. Zaščitni sloj daje barvi popoln zaključek, ki lahko zaščiti pred nadaljnjim udarcem.

Kako deluje aplikacija Silane Guard?

Seveda je pravilna uporaba za vzdržljivost bistvenega pomena. Zato je proizvajalec predložil priporočilo o uporabi izdelka.

 • 1. korak: Avtomobil očisti in razmaščuje. To je bistvenega pomena za karoserijo, če se kasneje zdravi z izdelkom.
 • 2. korak: Goba je dobro prepojena z izdelkom. Potem se sestava nanaša na avto.
 • 3. korak: Po približno 5 do 10 minutah je treba posušiti, po katerem se površina očisti s krpo brez tlaka.
 • 4. korak: ponovite korake od 1 do 3, dokler se v avtomobilu ne uporabi skupno 6 slojev.

Po avtomobilu je dobro zaščiten pred zunanjimi vplivi. Količina plasti je potrebna za zagotovitev te zaščite.

Kakšne so prednosti in slabosti Silane Guard?

Seveda imajo vsi pripomočki prednosti in slabosti, ki jih je treba predhodno obvestiti. Zato smo izkoristili priložnost in vse jasno povzeli:

Prednosti Silane Guard:

 • enostavna uporaba
 • dobra zaščita za celotno telo
 • tesnjenje pred manjšimi razpokami
 • za vse tipe barv
 • daje avtomobilu svoj stari sijaj
 • povečuje tudi vrednost nadaljnje prodaje

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Silane Guard pomanjkljivosti:

 • Prvo zdravljenje je malo drago

Če izdelek prvič uporabljate, morate v najboljšem primeru uporabiti 6 plasti. Naslednja obravnava lahko vključuje tudi manj, kako pogosto ponovite postopek. Za optimalno zaščito je redna uporaba obvezna. Obdelava ostaja zelo enostavna in zagotavlja dobro zaščito pred vsemi vplivi okolja. Druga velika prednost je v tem, da lahko vsak izdelek obdelamo z izdelkom, celo kovinske barve pa lahko zlahka izkoristijo, saj je tesnilo iz vodnega stekla.

Splošni test Silane Guard

Seveda smo si želeli poskusiti barvno zaščito in jo preizkusiti na treh različnih avtomobilih. Dejstvo je, da večje je vozilo, večji je napor. Ena prednost pa je, da če imate npr. Stroj za poliranje, ga lahko uporabite brez pritiska. Vse gre nekoliko hitreje in primanjkuje izdelkov. Zaščita vodnega stekla ne porazdeli nobenih neprijetnih vonjav in je zelo bogata, ko se nanese na avto, tako da je treba z njim zlahka dobaviti tri načine. Trije avtomobili smo obdelali z izdelkom in potem so imeli na njem šest plasteh tekočine. Barva se je vidno izboljšala. Tudi z rahlo starejšim modelom, katerega barva je bila vidno poškodovana in ki smo jo uporabili kot odličen primer, da preizkusimo, kako dober izdelek je v resnici. Vsekakor smo bili zelo zadovoljni z zaščito barve in mislimo, da telo tega zagotovo zmaga. Vsak mora imeti takšen pripomoček v svoji garaži in skrbeti za svoj avto. V nasprotju z drugimi izdelki to ne postopoma prelije plasti barve, temveč daje nove plasti in zagotavlja, da se voda odbija. Ko je tako enostavno deževati. Zato ga zelo priporočamo.

Splošne izkušnje Silane Guard

Prav tako smo iskali po internetu za več izkušenj in smo jo našli. Izdelek je priljubljen in večina ljudi cenijo avto in njegov videz. Navdušeni so in dosegli so pozitivne rezultate z zaščito barve. Nismo mogli najti nobenih negativnih rezultatov, zato predpostavljamo, da tudi pri tistih, ki so vložili manj kot 6 plasti, pri presoji rezultata ni bilo nujno slabo. Na splošno je torej zelo visoka stopnja zadovoljstva strank.

So znani Silane Guard problemi?

Uporaba na telo je vedno malo zapletena, vendar če uporabljate mehko krpo, nič ne sme iti narobe. Pomembno je, da redno uporabljate plast, da ohranite zaščito in občasno opravite celoten postopek tako, da v avtomobilu položite do šest slojev. Ni splošnih težav, razen da izdelek proizvaja japonski proizvajalec in zato ni tako dober.

Kje lahko kupim Silane Guard?

Seveda želimo odgovoriti tudi na to vprašanje. Izdelek lahko kupite zelo dobro na Amazon, kjer je ponujen po ugodnejših cenah. Kaj boste porabili tukaj je v vsakem primeru vredno, tudi v daljšem časovnem obdobju, če želite polirati telo in želeti, da bi avtomobilu dalo nekaj. Pri naročanju preko Amazon se uporabljajo tipična pravila in si lahko preberete mnenja drugih uporabnikov. Seveda to daje še več varnosti.

Pregled Silane Guard

Ni lahko najti dobre barvne zaščite za telo avtomobila. Toda vsakdo, ki plača za ta izdelek in moti, da bo uporabil do šest slojev na celotnem avtomobilu, bo v vsakem primeru koristil, kar mu bo dalo tudi veliko barvo, ki je tudi trajna. Zaščita vodnega stekla daje avtomobilu zaščitno plast, ki ne samo, da omogoča odvajanje vode, ampak tudi preprečuje tipične vplive na okolje, kot so muharjenje in podobno, da ne dosežejo barve. Poleg tega se preprečijo manjše razpoke in tako se izognemo škodi. Izdelek je idealen za ljudi, ki so kupili velik avto in želijo dolgoročno ohraniti svoj videz. Ker druge barve hitro poškodujejo barvo. Tudi skozi običajen šampon za avtomobile, ki včasih negativno vpliva na barvo. Nasprotno, s tem izdelkom ne morete narobe.

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Novo! Druga generacija vseh znanih Body Glass Guard Willson. Za razliko od starega stekla Body Guard, je izdelek enokomponentna (ne mešajte s trdilcem).

 • Druga razlika iz starega tekočega stekla Body Glass Gardon Wilson, Silan Gard je primerna za temne in lahke avtomobile!
 • Enostavna uporaba in širjenje. Brez težav se boste spopadli neodvisno.
 • Vse fotografije so narejene zame, ne z interneta.

Pazite se od scammers! Poliranje Willson Silane Guard ne more stati 1900 rubljev.

Kako razlikovati izvirnik z lažnim, ki je vredno posvetiti pozornost:

 • Neupravičeni popusti 30-50%. Cena je veliko nižja od tržne cene, 900-1990 rubljev. Izdelek Silane Guard ne more biti cenejši kot v pisarni. stran. Priporočena proizvajalca Willson maloprodajna cena za pakiranje 95 ml za int. trg Japonske – 5200 jen, kar je 2690 rubljev. Zato prvotno tekoče steklo nikakor ne more stati 1200 ali 1990 rubljev. 30-50% cenejši kot v pisarni. spletno mesto blagovne znamke in na Japonskem. (glej zaslon).
 • Na originalni embalaži je napis samo v japonščini. V ponarednem napisu v ruščini. se uporablja za sam karton. Ponaredki imajo cenejšo kartonsko embalažo in slabo kakovostno embalažo, ni nobenih folijskih vložkov, kot v originalu. Fotografija kaže, da ponarejeni izdelki ne najdemo imena blagovne znamke Willson.
 • Oglejte si izvirno fotografijo in ponaredke.

Pokritost – polish izdelek je silana zaščita, razvoj tekočega stekla, zdaj 1 komponenta in sposobnost ustvarjanja foliacije. To je nova sprememba slavnega „tekočega stekla“ Body Glass Guard Willson. Zdaj je sestava super močna in enostavna za uporabo.

Primerno za vse barve in odtenke. Ohranjuje izvirno, svetlo in bogato barvo telesa. Ustvarja učinek karamela – mokro sijaj. Trpežen silikonsko-organski polimerni film, ojačan s silicijevim dioksidom, med mehanskim in ročnim čiščenjem zanesljivo ščiti pred manjšimi praskami. Ščiti barvo pred agresivnim vplivom solnih reagentov v zimski sezoni in močno alkalne šampone z brezkontaktnimi podložkami. Nepremagljiva zaščita telesa do 1 leta.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Silane Guard
Author Rating
41star1star1star1stargray
Previous Post
Cryptosoft
denar

Cryptosoft Mnenja, mnenja, cene in nakup

Next Post

Moje izkušnje z Auxmoney Affiliate Programom