Tactic Air Drone Mnenja, cene in nakup

Ko gre za izdelavo nekaterih zelo posebnih filmskih posnetkov, so droni danes zelo priljubljeni. Ponujajo možnost fotografiranja iz zraka in snemanje materiala v visokokakovostni ločljivosti. Toda brezpilotni zrakoplovi niso vedno tako praktični, da lahko z njimi vzamete mirne slike, ali pa imajo druge navade, s katerimi morate živeti. Poleg šibke baterije to vključuje tudi slabo vedenje letala, ki ga ni mogoče nadzorovati. Danes smo se ukvarjali s taktičnim letalskim letalom. Drono, ki lahko celo snema v kakovosti 4k.

Tactic Air Drone

Kaj je Tactic Air Drone?

Ta leteči objekt je drone, ki vam omogočajo, da z lahkoto naredite zračne fotografije. Prilagodljiv sistem vas drži pod roko na poti in ima tehnične lastnosti, ki vam omogočajo snemanje videa v kakovosti do 4k. Spodaj so navedene funkcije, ki jih je proizvajalec obljubil:

 • Intelligent Follow Me funkcija
 • Dvojni prikaz fotoaparata in slike v sliki
 • nadzor prepoznavanja gibov s zajemanjem slike
 • Motorizirana aktivna 4K kamera
 • 20 minut dolgoročnega leta Modularbatterie
 • Položaj optičnega toka

Tactic Air Drone daje operaterju možnost, da se kadarkoli prosto giblje. Preko integriranega barometra drone plujejo le tako visoko, kot si jih je zastavil, in lahko sledijo prejemniku, kamorkoli gre. Kamera omogoča, da v krmilniku vedno sledite. Posnetki lahko trajajo do 20 minut, dokler se baterija ustavi. Dron ima tudi možnost, da pristane samostojno, preden vam zmanjka energije. Optični položaj pretoka zagotavlja dobre slike, kot če bi bile narejene s tiho kamero.

Tactic Air Drone_4

S čem pomaga drone?

Če želite danes iz zraka vzeti nekaj res dobrih slik, običajno uporabljate drone. Preprosto jih je premikati in predvsem upravljati in še vedno brez težav fotografirati. Za nekatere zadeve je tak brnenje res zelo koristno. Najkasneje na naslednjem poroki ali na počitnicah, drone potem ni več doma, ker tako ustvarite podobe, ki si jih ljudje radi zapomnijo.

Zakaj potrebujem Tactic Air Drone?

Načeloma lahko dronov služi vsakomur, ki ima malo idejo o zadevi. Zato ciljne skupine ni mogoče razvrstiti tako jasno, na katero je namenjena. Tudi mladostniki bi morali imeti možnost, da se z njo ukvarjajo hitro, odrasli snemajo domače video posnetke ali karkoli, kar jim je načeloma pred objektivom. Tudi starejša generacija se zagotovo zabava z operacijo, saj je zasnovana enostavno in tako optimizirana, da je ne morete prekiniti. Torej ponuja praktično zabavo v vsaki starostni skupini.

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Kako se zdravilo uporablja?

Ko ste na poti, ima drone nekaj zložljivih rok, tako da jih lahko vzamete s seboj na poti. Ko jo razpakirate in namestite aplikacijo na mobilni telefon, jo priključite na krmilnik in pripravljeni ste. Tactic Air Drone samo mora biti vklopljen in aplikacija odprta in off ti greš. Krmiljenje poteka prek nekaj kontrol, popoln pregled pa ohranja fotoaparat s sliko v sliki.

To lahko spremeni tudi precej različne kote, tudi med snemanjem. Vsakdo, ki si želi fotografirati sebe, a iz zraka, daje dronu spodaj le gesto in samostojno sprejme nekaj fotografij. Če je določena pot načrtovana, jo je mogoče zlahka izslediti na zaslonu s prstom in dron bo letel točno v to smer. Ves čas je posnet, vrne se nekje v 20 minutah po tleh, je polnjenje.

Katere so prednosti in slabosti izdelka?

Kot vsak pripomoček ima svoje prednosti in slabosti, ki bi jih morali poznati. Naj na kratko povzamemo, kaj je pomembno.

koristi

 • enostaven za uporabo
 • veliko načinov za boljše delovanje za najboljše posnetke
 • kakovost slike do 4K
 • 20 minut časa delovanja

slabosti

 • Polnjenje traja dlje, kot se izvaja

Edina točka, za katero nekateri menijo, da je pomanjkljivost, je, da traja približno 150 minut, da se vrne s polno baterijo. V zraku drži le 20 minut. V nasprotnem primeru ima uporabnik le koristi, saj je drona enostaven za uporabo, uporablja veliko načinov za dobro prilagodljivost in boljše delovanje ter omogoča dobre posnetke, ki izgledajo dobro na televizorju z velikim zaslonom.

Splošni Tactic Air Drone test in kakovostne lastnosti

Za kakovost govori integracija kamere, ki lahko snema v 4K. Sama sama, najmanj dronov na svetu danes. Poleg tega uporabnost mnogih primerjalnih modelov ni tako dobra kot ta. V lastnem testu smo ugotovili tudi, da slike delujejo pravilno.

Tudi začetniki se zelo dobro ujemajo z modelom in ustvarjajo posnetke, ki so jih redko izdelovali poceni dronovi. Prav tako kaže, da izdelek prinaša tudi rezervne dele, na primer, če propeler propada. Na splošno smo bili zelo zadovoljni, tako z dobavo kot z zmogljivostjo, zato priporočamo izdelek. – Tudi za začetnike!

General Tactic Air Drone izkušnje in mnenja

Prav tako smo si ogledali internet za druga mnenja in prebrali enega ali drugega pregleda. Na splošno so to večinoma pozitivne in za njih je značilno dejstvo, da večina nima samo enega od brezpilotnih letal. Ker traja le 20 minut, običajno dobijo sekundo ali tretjo, tako da lahko pokrijemo daljši čas snemanja. Seveda je to tudi možnost – poleg tega lahko drone dobijo dobro razmerje med ceno in zmogljivostjo.

To so pohvalili tudi številni uporabniki. Pogosto je na žalost tako, da droni stanejo veliko denarja in potem gredo razmeroma hitro. Večina ljudi bi rad priporočila napravo in se zelo zabavala pri ustvarjanju videoposnetkov vseh vrst. Tudi začetniki niso imeli težav z operacijo, medtem ko so napredni in poznavalci drugih trutov opazili, da so le redko videli tako dobro kakovost v trnku. Na splošno je bil izdelek tako dobro sprejet.

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Ali obstajajo znani problemi s taktičnim zrakom?

Razen dejstva, da potrebuje 150 minut, da se napolni, skoraj ni težav z brnenjem. Pomembno je, da ne izgubite stika z dronom. V modelu je največja razdalja 100 metrov, kar ne sme biti preseženo. Toda ponavadi je to dovolj. Vendar, če letite malo previsoko, morate biti previdni, sicer izgubi nadzor nad napravo.

Kje lahko kupim Tactic Air Drone?

Tactic Air Drone je najbolje naročiti neposredno od proizvajalca, ki jih ponuja na internetu na svoji spletni strani. Tukaj dobite tudi dostop do različnih cenovnih ugodnosti, ki zagotavljajo ponudniku. To ne vključuje le več naprav po nižji ceni, temveč tudi stroškovno učinkovit prevoz, kot tudi hitre dobavne roke. Naročilo je hitro opravljeno in možnosti plačila so zmerne, tako da skoraj ne tvegate. V vsakem primeru je vredno poskusiti.

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Tehnične podrobnosti Tactic Air Drone

Spregovorimo o tehničnih značilnostih drona. Jasno smo jih navedli:

 • Fotoaparat: širok kot 1080p
 • Vgrajena vrteča se vrv: 6 osna žiroskop
 • Daljinski upravljalnik 2,4 GHz
 • Razdalja daljinskega upravljalnika: 100 metrov
 • Razdalja zaporedja slik: 1-5 metrov
 • moč oddajnika: 3.7V 350mAh vgrajeno baterijo
 • Najdaljši čas letenja: približno 20 minut
 • Baterija: 3.7V 1.800mAh Li-Po baterija
 • Čas polnjenja: približno 150 minut
 • Velikost: 136x85x60 mm (prepognjena), 270x260x60 mm (razklopljena)

Torej drone sploh niso velike na svoje sposobnosti, ko se je razvila. Poleg tega uporablja aplikacijo, ki jo je mogoče še bolj izkoristiti.

dostava

Tactic Air Drone rating in priporočilo

Tactic Air Drone je odlična alternativa številnim modelom na trgu. Ne samo, da zagotavlja popolno ozadje za dobro snemanje, ampak je tudi odlično za izvajanje posebnih namenov snemanja. Aerofotografija je dobila povsem drugačen videz z zmogljivostmi dronov. Poleg tega lahko s priloženo aplikacijo slike izboljšate.

Skratka, lepi dron, ki ponuja veliko možnosti za snemanje tako za začetnike kot za napredne igralce. Izdelek bi radi priporočili ustrezno. Poleg tega ne morete iti narobe z naročilom ali tvegati nekaj. Lahko ste prepričani, da bodo posnetki zagotovo pustili vtis, če pridete na praznovanje s tem Tactic Air Drone. Več informacij o tem izdelku najdete v tej povezavi!

embalaža

Informacije o dobavitelju in ladijskem partnerju

Izdelek proizvaja podjetje Hyper Sls ltd. Prodano, ki se nahaja v Hong Kongu. Poleg tega svojim strankam ponuja telefonsko linijo, kjer se lahko obrnete, če obstajajo neodgovorjena vprašanja. Več podrobnosti o ponudniku ni znanih. Tukaj je naslov:

 •     Hyper Sls Ltd
 •     7 / F, Zgradba Grande
 •     398-402 Kwun Tong Road, Kowloon, HongKong
 •     Telefon: +44 20 3808 9234 (24 ur na voljo)

Domača stran: https://shop.hyperstech.com/ *

Seznam virov in nadaljnje povezave
 1. https://siol.net/digisvet/novice/droni-v-sloveniji-kaj-se-sme-in-kaj-ne-417496
 2. https://vsebovredu.triglav.si/tehnologija/droni-nevarnosti-in-posledice
 3. http://www.dronbonton.si/o-uredbi/

Tactic Air Drone

8.4
Material 8.0
Uporabnost 9.0
Uporaba 8.5
Cena 8.0
Previous Post
nanovein
dodatki k prehrani Testosteron

Nanovein Mnenja, cene in nakup

Next Post
Prostero
Prostate

Prostero Mnenja, cene in nakup