Tactical Smartwatch Mnenja, mnenja, cene in nakup

V današnjem svetu športa in zdravja postaja vse pomembnejši, pripomočki, kot so pametne ure, so  zelo iskan pripomoček. Na žalost je trg tako velik, da hitro izgubite pot. Še posebej glede kakovosti in lastnosti. Medtem ko pogosto zelo dragi modeli preprosto ponujajo minimalne funkcije in plačate predvsem za ime, cenejše alternative imajo pogosto pomanjkljivost, da imajo vedno težave pri združljivosti. Tako smo si ogledali Tactical Smartwatch V3. Izdelek, ki združuje vse funkcije, potrebne za uravnotežen šport. Ta ura ni samo odlična pametna ura, temveč tudi dobra vrednost za denar. Dodatne informacije so povzete spodaj.

Kaj je Tactical Smartwatch V3?

Najprej za tiste, ki ne vedo, kaj je smartwatch: ta naprava je obrabljena kot običajna ročna ura, vendar ima več funkcij kot samo prikazovanje ure. Mnoge pametne ure imajo funkcijo merjenja impulza, zato so bistvenega pomena za šport. Hkrati obstajajo naprave, s katerimi lahko uporabite WhatsApp, zahvaljujoč različnim aplikacijam ali Skypeu za telefonske klice. Te kontaktne možnosti se izvajajo prek določenih programov, ki se običajno nahajajo na pametnih telefonih ali tabličnih računalnikih, kar pa preplavi nekatere pametne ure. Poleg tega je za nekatere potreben poseben Sim. Še en velik problem pri večini pametnih ušesov je, da so morda primerni za športno uporabo, vendar ne morejo odvajati vode. To pomeni, če ste jih dali v bazen, ste imeli nekaj lastnosti za najdaljši čas. Predstavljeni Smartwatch združuje vse te prednosti in funkcije v eni uri in je še vedno relativno poceni. Tukaj so vsa dejstva na kratko:

 •  Primerno za iOS in Android
 •  ima svojo športno aplikacijo, ki ponuja dnevne in nočne funkcije
 •  je vse teren
 •  Baterija zadnje generacije
 •  dolgo življenjsko dobo baterije
 •  preprečuje ekstremne vremenske razmere

S to uro ste dobro pripravljeni, ne glede na to, kje ste na poti. Zato bi radi spodaj razpravljali z drugimi funkcijami in njihovimi operativnimi zmožnostmi.

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Za koga je Tactical Smartwatch V3 pravi izdelek?

Še posebej tiste, ki se ne izvajajo po vsaki trend in poiskati optimalno napravo, ki združuje vse funkcije drug v drugega in se uporablja za šport, da ne bo pomote z nakupom te ure. Model je namenjen predvsem moškim, a tudi gospe, ki zahtevajo večje klicanje v eni uri in cenijo funkcije, lahko izkoristijo nakup pametne ure. Ena glavna prednost uro je, da ni odvisna od kakršnih koli posodobitev v smislu zasnove ali značilnosti. Pripravljen je na uporabo več let in ne smete se bojiti, da je pol leta ali celo leto kasneje, se bo pojavil nov model. To je tisto, zaradi česar so tako privlačne za katero koli občinstvo.

Tehnični podatki Tactical Smartwatch V3

Seveda smo želeli še malo vedeti o tehničnih značilnostih uro in jih tukaj jasno povzeli:

 •  Crystal Corning Gorilla Glass 4
 •  Vodoodporno ohišje iz DLC (perforirana ogljikova prevleka)
 •  sodobna baterija z zmogljivostjo baterije do 33 mesecev brez polnjenja
 •  Možen je popoln pogled na sončno svetlobo
 •  Uporaba ohišja iz nerjavečega jekla
 •  Senzor gravitacije
 •  Možnost shranjevanja podatkov
 •  primeren za dnevne aktivnosti
 •  tudi za klice in socialna omrežja

Integriran Crystal Corning Gorilla Glass 4 je inovativen kristal, ki omogoča popoln pogled tudi pri neposredni sončni svetlobi. Hkrati je ustrezno robusten proti zunanjim vplivom. Ura je opremljena tudi z vodoodpornim ohišjem, ki je vodoodporen do 5 bankomatov. Baterija je zasnovana tako, da traja do 33 mesecev brez zamenjave. Shranjevanje podatkov vam omogoča snemanje vseh rezultatov, ki jih lahko dobite v športu, in vse druge podatke, ki ste jih prednastavili. Funkcije so tako obsežne, da lahko sledijo sodobnim vrhunskim modelom. Poleg klicev so lahko tudi obvestila od WhatsApp ali Skypea. Smartwatch je uporaben tudi za številne jezike. Poleg nemškega in angleškega jezika so na voljo tudi španski, portugalski, japonski, italijanski, ruski in francoski.

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Kako naj uporabljam Tactical Smartwatch V3?

Tactical Smartwatch V3 se prilagaja svojemu vsakodnevnemu življenju in ponuja vse pogoje, ki bi jih pričakovali za pametno ure. Na primer, prijavi se, kako opravljati svoje vaje. Hkrati lahko izmerite razdalje, tako da imate vedno popoln pregled. Druga prednost je ustvarjanje samozavesti, ki bi jih lahko prej zabeležili le mobilni telefon. Uro lahko uporabljate za popolno kontrolo seznanjenega pametnega telefona. Če želite, lahko spremljate svoj spanec. Ker pogosto tukaj so težave, ki nas lahko naredijo v vsakdanjem življenju. Med vadbo se meri kalorična poraba. Medtem je mogoče prejemati sporočila prek različnih storitev. Na ta način, klici in Twitter sporočila gredo neposredno na ogled, kot tudi sporočila v Skype in WhatsApp. Vodotesnost ure zagotavlja, da postane zanesljiv partner za kopanje in plavanje v bazenu. Izdelek je zaokrožen s senzorjem gravitacije, ki lahko meri veliko več vrednosti kot katera koli druga običajna pametna ura.

Kakšne so prednosti in slabosti Tactical Smartwatch V3?

Tako kot katerikoli drug pripomoček ima ta tudi prednosti in slabosti, ki jih je treba vnaprej obvestiti. Zato smo jih enkrat jasno povzeli:

koristi

 •  enostavno upravljanje
 •  veliko funkcij
 •  vodotesen
 •  Dobra vrednost za denar
 • sprejema tudi klice in sporočila
 •  je primerna tudi za internet

slabosti

 •  majhen zaslon za nekatere aplikacije

Če uporabljate programe pretirano, bo ura zagotovo dosegla svoje omejitve. Kdo je iskren, kdo bo tudi priznal, da majhni zaslon nima obsega, ki bi mu lahko ponudil pregled, kot na primer z mobilnim telefonom. Kljub temu je uspešen in zelo prijeten spremljevalec, ko gre za zapise o športnih rezultatih ali podobnem. Natančno si lahko ogledate, kako se razvijati in z namensko aplikacijo imate vse naenkrat. Ima veliko več funkcij kot druge naprave na trgu in je tudi nepremočljiva in na voljo po razumni ceni. Prednosti so torej očitne.

Splošni test Tactical Smartwatch V3

Želeli smo vedeti več o tem in ga intenzivno testirali v obdobju štirih tednov. Vemo tudi tipične modele na trgu, kot sta Fitbit ali Apple Watch. In zato smo želeli vedeti, ali bi lahko cenejši model nadaljeval. Kaj nas je takoj udarilo, je daljša življenjska doba baterije. Tukaj drugi modeli ne uspejo vnaprej, tudi če jih prodajajo znani proizvajalci. Tehnologija preprosto ni pripravljena tekmovati s testiranim modelom. Še en plus je resnično veliko funkcij, ki jih ima ura. Smartwatch deluje odlično pri testiranju, snemanje rezultatov usposabljanja, ki jih lahko pozneje pošljete v računalnik ali aplikacijo, ki jo je enostavno namestiti v telefon. Mimogrede, nismo imeli nobenih težav pri povezovanju aplikacije z uro v iOS ali Android. Če želite uporabljati funkcije obvestil, morate biti pripravljeni na zelo majhen zaslon. Toda to težavo poznajo tudi glavni proizvajalci. Za to se raje odloča za mobilni telefon ali tablični računalnik, kjer si lahko ogledate več. Vse skupaj smo lahko veliko naredili z uro insmo med treningom odlično podprli. Funkcije, kot sta Skype ali WhatsApp, so koristne, kot tudi sprejemanje telefonskih klicev, ko ste na poti in ne morete izvleči telefona iz žepa. Model se zato lahko konkurira velikim in se ga ni treba skriti.

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

General Tactical Smartwatch V3 izkušnje

Vsak, ki gleda po internetu, dobi več poročil o izkušnjah, da preberete pripomoček. Vendar pa tudi izdelek kaže svojo dobro stran tukaj in je koristen pripomoček za vsakogar, ki želi narediti več s svojim usposabljanjem. To pomeni, da je operacija zelo preprosta, da so aplikacije za snemanje in usposabljanje v pomoč, druge pa privlačne za vse. Priporočila so odlična in zato podpirajo samo tisto, kar smo že videli v našem testu. Tu lahko preberete še druge ocene strank!

Ali obstajajo težave s Tactical Smartwatch V3?

Do sedaj ni nobenih težav s tehnologijo Smartwatch. Ker je vodoodporen, ga je mogoče uporabljati tudi v bazenu, kjer že obstajajo tudi drugi izdelki te vrste. Zato je idealna naprava za vse vrste športa, brez kakršnih koli težav.

Kje lahko kupim Tactical Smartwatch V3?

Smartwatch je najboljši vir preko Amazon, kjer ni le razumno ceno, temveč je na voljo tudi od različnih prodajalcev. Tukaj končno išče najboljše. Z naročilom v hiši po pošti lahko uporabite tudi vse ugodnosti, ki so na voljo na Amazoniji. Odvisno od nakupne vrednosti in smernic prodajalca je ladijski promet brezplačen in pri plačilu ne prevzemate nikakršnega tveganja.

Tactical Smartwatch V3 pregled

Tactical Smartwatch V3 je odlična pametna ura, ki jo lahko uporabljate za več namenov. Priporočamo, da nadaljujete ne samo zaradi svojih funkcij, ki jih lahko uporabljate tudi Skype in WhatsApp. Hkrati ima veliko primerjalnih modelov, da je vodoodporen in zato primeren za skoraj vsak šport. Dobro razmerje med ceno in zmogljivostjo dopolnjuje celotno stvar.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Tactical Smartwatch
Author Rating
41star1star1star1stargray
Previous Post
Prostalgene
zdravje

Prostalgene Mnenja, mnenja, cene in nakup

Next Post
Hairise
Lepota

Hairise Mnenja, mnenja, cene in nakup