X Pro Drone Mnenja, cene in nakup

Droni so v zadnjih letih postali precej bolj priljubljeni. Na žalost potrebujete vozniško dovoljenje in celo letalsko dovoljenje, odvisno od njegove velikosti. Z X Pro Drone pa vsak začetnik in napreden uporabnik dobi dron, ki je enostaven za uporabo in ga je mogoče upravljati s pametnim telefonom. Dron smo si ogledali s kamero 4K in želeli vedeti, ali je proizvajalec obljubil preveč. Zato bomo pojasnili vse podrobnosti spodaj in dali globlji vpogled.

Kaj je X Pro Drone?

X Pro Drone je dron, ki je lahko popolnoma enostavno upravljanje prek pametnega telefona listi. Upravljanje je otroška igra in čas letenja je uravnotežen. Proizvajalec posebej poudarja naslednje značilnosti:

 • preprosto upravljanje s pametnim telefonom
 • visoka ločljivost zahvaljujoč 4K kameri in visokokakovostnim fotografijam
 • izogne se trkom in samostojno pristane
 • kamera se samodejno stabilizira
 • ima kompakten in minimalističen videz
 • enako zanimiva za začetnike in napredne študente

X Pro Drone

Kot lahko vidite, ima dron vse zmogljivosti, ki bi jih pričakovali od dobrega modela. Zanimiv je tako za začetnike kot tudi za napredne pilote, enostaven za uporabo in ima vse dobre lastnosti, da se tako hitro ne pokvari.

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Kaj počne X Pro Drone?

Če ste že od nekdaj želeli leteti z dronom, je X Pro Drone prava izbira. Dron tako začetnikom kot naprednim pilotom omogoča, da z dobrimi znanji pridobijo preprost dron. Naredi dobre slike s 4K kamero kot tudi visokokakovostne fotografije z ločljivostjo 12 milijonov slikovnih pik. Hkrati ima uravnotežen čas letenja in je na voljo v dobrem razmerju med ceno in zmogljivostjo. Poleg tega za njegovo uporabo ne potrebujete vozniškega dovoljenja ali dovoljenja, kot je danes pogosto.

Zakaj potrebujem X Pro Drone?

X Pro Drone je namenjen vsem ljudem, ki bi radi v lasti brezpilotnega zrakoplova, ki je primerno za denar. Model je enostaven za uporabo tako mladim kot starejšim in ponuja neizmerne prednosti. Kamera 4K snema čudovite videoposnetke, fotografije z 12MP pa so ostre kot britvica. Primeren je za začetnike in napredne uporabnike. in lahko upravljajo tako moški kot ženske. Na splošno se uporabniki z dronom zelo zabavajo in lahko svoje umetniške sposobnosti izrazijo z ogledi ptičje perspektive. Nagovarja tudi tiste, ki so že imeli dron, a z njim niso bili tako zadovoljni. X Pro Drone je zato treba preprosto preizkusiti.

Kako se izdelek uporablja?

V bistvu je njegova uporaba precej preprosta. Dron najprej napolnite in na pametni telefon namestite aplikacijo. Nato ga preprosto kalibrirate v skladu z navodili za uporabo in že ste pripravljeni. Preprosto ni nič več. Kamera 4K shrani vse slike v pametni telefon.

Katere so prednosti in slabosti izdelka?

Vsak pripomoček ima določene prednosti in slabosti, ki jih je treba upoštevati. Zato smo tukaj povzeli, kaj lahko povemo o X Pro Drone. Tako lahko dobite še boljšo sliko drona.

Prednosti:

 • enostavno rokovanje
 • primeren za začetnike in napredne študente
 • 4K kamera
 • Fotografije 12MP
 • robusten dizajn

Slabosti:

 • ni znano

Kot lahko vidite, ima X Pro Drone dejansko le prednosti, ki jih lahko izkoristite. Dron s kamero 4K posname odlične posnetke in je tudi zelo enostaven za uporabo. Plus možnost, Posnemite 12MP fotografije in tako dobite zelo ostre rezultate, ko spustite ta brezpilotni zrakoplov. Ni vam treba skrbeti za morebitne slabosti.

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Splošni test X Pro Drone in značilnosti kakovosti

Želeli smo si podrobneje ogledati zmogljivosti X Pro Drone in ga naročiti. Sam postopek naročanja je bil zelo preprost in tako je bila ta zadeva hitro zaključena. Ko je dron prispel s kamero 4K, smo ga takoj preizkusili. Omogoča preprost postopek in ga je treba le ponovno napolniti, preden ga lahko uporabite. Preprosto ga nadziramo preko pametnega telefona, s katerim lahko shranjujemo tudi posnetke. Leti že kar nekaj časa in zato lahko posname čudovite slike. Fotografije z ločljivostjo 12 milijonov slikovnih pik so bile ostre. Vse skupaj lep brezpilotnik, s katerim lahko nekaj naredite v skladu s tem.

Splošne izkušnje in mnenja X Pro Drone

Med našimi raziskavami smo seveda preučevali tudi, kako drugi ocenjujejo X Pro Drone in smo se zato ozirali na poročila o izkušnjah. Vendar je bil X Pro Drone marsikdo dobro sprejet. Je enostaven za uporabo, tudi začetniki niso imeli težav z upravljanjem drona s 4K kamero in 12MP fotografijami ter fotografiranjem. The zadovoljstvo je bilo zelo veliko in mnogi se nočejo odreči X Pro Drone. Posnetki, ki jih je bilo mogoče posneti z brezpilotnim letalom, so bili popolni in jih je kamera 4K zelo dobro obvladala. Fotografije z ločljivostjo 12 milijonov slikovnih pik so bile ostre in zelo impresivne. Številne stranke so izkoristile tudi ponudbe na spletnem mestu, da so si zagotovile še več ugodnosti. Na splošno je X Pro Drone naredil soliden vtis. Vendar negativnih poročil nismo našli. Več informacij o tem izdelku najdete v tej povezavi! *

Ali obstajajo znane težave z X Pro Drone?

Med našo uporabo, tako kot pri ljudeh, ki so preizkusili X Pro Drone, smo imeli samo eno pritožbo. Dron je tekel brez nadaljnjih težav, s kamero 4K posnel dober video in posnel visokokakovostne 12MP fotografije. Zato lahko na to vprašanje odgovorimo z jasnim „Ne!

Tu lahko prihranite 50% pri proizvajalcu!

Kje lahko kupim X Pro Drone?

Najbolje je, da kupujete neposredno pri proizvajalcu. Imajo lastno spletno stran, vključno s spletno trgovino. Tu lahko dron ne samo kupite, ampak uporabite tudi dobre ponudbe. Ti so običajno sestavljeni iz več dronov, ki jih dobite po ugodni ceni. Vsak posamezen dron stane manj, kot če oddate posamezno naročilo. Zato priporočamo vsem, da izkoristijo te ponudbe, če so vam na voljo. Poleg tega to pomeni: Pograbite ga, ko se pojavi priložnost. Ker je ponudba omejena in bo na neki točki odstranjena iz programa. Ni znano, ali se bodo ponudbe nato spet vrnile. Možno je tudi, da bodo strukturirani in cenovno popolnoma drugačni. Zato je vedno dobro izbrati eno od ponudb.

X Pro Drone SVN

Tehnične podrobnosti o X Pro Drone

Spodaj povzemamo tehnične značilnosti X Pro Drone, da dobimo še boljšo sliko.

 • inteligentno upravljanje s kretnjami
 • 4K kamera v UHD
 • Sistem proti trčenju
 • neodvisno stabilizira kamero
 • minimalističen in kompakten dizajn
 • visokokakovostne 12MP fotografije
 • 3 hitrosti
 • VR v 3D
 • Čas leta: 26 minut

Kot lahko vidite, ima X Pro Drone vse, kar naredi dober dron. S časom letenja približno 26 minut leti dlje kot mnogi drugi brezpilotni letali na trgu. Toda tudi druge tehnične lastnosti kažejo, da je ta model dobra izbira.

Kako poteka postopek naročanja?

Naročilo je običajno zaključeno v nekaj minutah. Če želite to narediti, preprosto izpolnite obrazec, ki je na voljo na spletnem mestu proizvajalca. Tu vnesete nekaj podrobnosti in se nato odločite za določen način plačila. To vključuje Paypal in kreditno kartico. Dva načina plačila, ki sta zelo varna in se lahko nanje zanesete. Nato morate samo poslati svoje naročilo in vse je končano. Kmalu kasneje boste prejeli e-sporočilo, v katerem vsebujejo vse podrobnosti naročila so. Tudi te je mogoče ponovno preveriti, da se prepričajo, da so pravilni. Če bo X Pro Drone nato poslan, boste prejeli še eno e-pošto s povezavo do dostave. S to povezavo lahko kadar koli na spletu preverite, kje je trenutno vaše naročilo. Nato ga paketna služba dostavi neposredno na vaša vrata.

Vrednotenje in priporočilo X Pro Drone

Na splošno bi radi X Pro Done podelili s pozitivno presojo. Letenje je bilo izredno enostavno in zanj je značilen daljši čas letenja 26 minut. S kamero 4K lahko posnamete dobre slike, fotografije z ločljivostjo 12MP so videti dobro. Večina uporabnikov je bila nad dronom zelo navdušena in prav tako nimamo prav nobenih pritožb. Zato ga priporočamo z veseljem.

Pogosta vprašanja

V tem poglavju želimo pojasniti zadnja vprašanja, ki so se morda pojavila med branjem.

 • Kako dolgo traja dostava? – Približno 21 dni, lahko pa tudi hitreje.
 • Lahko dron vrnem, če ni mi všeč? – Proizvajalec vam daje 30 dni časa, da preizkusite dron s kamero 4K. Če vam ni všeč, lahko enostavno vrnete svoj denar.
Informacije o dobavitelju ali ladijskem partnerju

The X Pro Drone is sold by a supplier who has the following address Harjumaa, Tallinn Linn, Valukoja TN 22-303, 11415, with a support email address which is [email protected] There is also a customer service department that can be contacted by phone: +44 20 3808 9234. Unfortunately, we have not been able to obtain more information about this.

X Pro Drone Logo

Izvorni imenik in nadaljnje povezave:

 1. https://www.adorama.com/alc/how-to-fly-a-drone-a-beginners-guide
 2. https://uk.pcmag.com/drones/117621/how-to-fly-a-drone

X Pro Drone

8
Tehnične podrobnosti 8.0
Uporabnost 9.0
Cena 7.0
 
Next Post
Taneral Pro
Pripomočki

Taneral Pro Mnenja, cene in nakup